מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהנועם19/07/2010
שלום .
תיראי אני נער , בן 17 ברוך ה' אין לי בצעי בגרות .. אבל ישלי שחורים באזור האף וקצת שחורים ממש לא ברורים לעין מתחת לשפתיים .. וכאשר מופעים לי פצעים זה בד'כ מתחת לשפפתים ..
רציתי לישאול האם הפצעים מתחת לשפתים נובעים מדבר מסויים או מהשחורים המעטים האלו מתחת לשפה ?
שאלה נוספת , תיראי הבנתי שאם אני ילך לקוסמטיאית היא תוריד לי את השחורים האלו ..אבל עד כה לא הלכתי לאשת מקצוע מיכוון שאני קצת מתבייש ללכת לקוסמטיקאית .. האם קוסמטאיקאית באמת יכולה להוריד לי את השחורים האלו דבר שימנע את הפצעים מתחת לשפה ? ואם כן אזיה טיפול לבקש ממנה ניקוי פנים ? ומה עלות של דבר כזה פחות או יותר ?
שאלה אחרונה , נגיד ואני ילך לקוסמטיאקית ויבצע את הטיפול האם שיארו לי סימנים אדומים או סימנים כלשהן לאחר הטיפול ? ואם כן כמה זמן אחר כך .. אני רק רוצה לציין שאני בחור בעל עור בהיר יחסית ..
אשמח ליעוץ מקצועי . ותשובות על כל השאלות .תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול קוסמטי
אורית בן יהודה26/07/2010היי:)ברוך הבא לפורום.
פצעים בדרך כלל מתחילים מנקודות שחורות בהם מתפתח חיידק האקנה , לכן סביר שזו הסיבה.
כאשר אתה נינש לקוסמטיקאית תבקש טיפול פנים הכולל ניקוז הנקודות השחורות פילינג מסיכות וחיטוי רצוי בקרח יבש.
לגבי סימנים העלולים להשאר על פניך(לזמו קצר) זה דבר התלוי ביד הקוסמטיקאית ונסיונה וכן רגישות עורך.
עלויות הטיפול שונות מקליניקה לקליניקה.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם טיפול ניקוי פנים זה טיפול שונה
נועם28/07/2010אם אני יבקש ניקוי פנים זה לא קשור ? כי פשוט אני מפחד להתבלבל מולה ...
וישלך שם של קוסמטיאית מקצועית באזור באר שבע ? אשמח אם תרשמי לי שם של מישהי שאת ממליצה עליה .. למרות שבטח את לא נוהגת לפרסם שמות פה של קוסמטיקאיות .. פשוט אין לי כ'כ ידע בנושא ואין לי למי לפנות ...
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)