מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סבון לפניםא.א.27/07/2010
שלום!
אני רוצה לרכוש סבון פנים לעור מעורב נוטה לפגמנטציה ולאקנה (קל), בת 29, שיכלול מרכיבים כמו חומצות אלפא ובטא הידרוקסיות (AHA&BHA) ורטינול אבל לא יודעת אצל איזה חברה יש שילובים כאלה, תוכלו, בבקשה, לעזור לי עם השמות? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבון לפנים
מגי צ'רונה27/07/2010ל-א.א. שלום
כקוסמטיקאית אני מאוד ממליצה על סבון נוזלי של חב' "ביופור" זה סבון המכיל חומצות אלפא וביתא הידרוקסי ושמן עץ התה. הוא מנקה ביסודיות את כל אזורי העור מבלי להשאיר גירוי או יובש. הוא מכין ביעילות את העור למריחת כל תכשיר טיפולי, הוא מתאים לכל סוגי העור לרבות עור יבש ובוגר וכמובן מצוין לאקנה אך זאת בשילוב מי פנים הנקרא "דרמפיל" שהם מי פנים טיפוליים לקילוף והסרת תאי עור מתים ומאזנים ומצמצמים הפרשת בלוטות חלב. כמובן אופן הטיפול יותאם ע"י הקוסמטיקאית.
לגבי תכשיר המכיל רטינול צריך להשתמש בו בשעות הערב ובבוקר למרוח לחות ומקדם הגנה.אם יש לך צורך בטיפול לאקנה ניתן להשתמש בתכשיר שנקרא "קיור" גם של חב' ביופור שהוא ללא רטינואידים ואינו מגרה את העור ונותן תוצאות מצוינות (מתוך נסיון) .
בהצלחה מגי - קוסמטיקאית פרא רפואית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבון לפנים
א.א.28/07/2010ואם אני אשלב שתי חברות ,כמו למשל, הסבון של חברת ביופר + מי פנים של הולילנד, יש להם תכשיר Alpha-Beta&Retinol Prepping Lotion . מרכיבים פעילים:
חומצות אלפא הידרוקסי טבעיות המופקות מפירות (לקטית, גליקולית, ציטרית, מלית וטרטרית), חומצה סליצילית, רטינול, חומצה L-Ascorbic, מגנזיום אסקורביל פוספט ותה ירוק.
אולי השניים יעשו שילוב טוב יותר כי יש פה רטינול????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגי, פיספסת שאלה שלי :(
א.א.31/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבון לפנים- א.א.
מגי צ'רונה10/08/2010שלום לך
את התכשיר (מי פנים) של חב' הולילנד המכיל רטינול איני מכירה אך מאחר וציינת שהוא מכיל רטינול
כמובן שניתן להישתמש בו רק בערב (תלוי בריכוז שלו) , . את יכולה להישתמש עם הסבון ומי הפנים
של חב' ביופור ששניהם מכילים חומצות אלפא ובתא הידרוקסי , סולפור ועוד, אשר יעילים לכל מצבי
האקנה , ובשעות הערב (לאחר סבון ומי פנים) בתכשיר - קרם המכיל רטינול וחומצות אשר יכולים לשפר מירקם לא אחיד של העור .
בהצלחה- מגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)