סבון לפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סבון לפנים
    א.א.
    27/07/2010

שלום!

אני רוצה לרכוש סבון פנים לעור מעורב נוטה לפגמנטציה ולאקנה (קל), בת 29, שיכלול מרכיבים כמו חומצות אלפא ובטא הידרוקסיות (AHA&BHA) ורטינול אבל לא יודעת אצל איזה חברה יש שילובים כאלה, תוכלו, בבקשה, לעזור לי עם השמות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סבון לפנים

הוספת תגובה

• סבון לפנים

מגי צ'רונה
    27/07/2010

ל-א.א. שלום
    כקוסמטיקאית אני מאוד ממליצה על סבון נוזלי של חב' "ביופור" זה סבון המכיל חומצות אלפא וביתא הידרוקסי ושמן עץ התה. הוא מנקה ביסודיות את כל אזורי העור מבלי להשאיר גירוי או יובש. הוא מכין ביעילות את העור למריחת כל תכשיר טיפולי, הוא מתאים לכל סוגי העור לרבות עור יבש ובוגר וכמובן מצוין לאקנה אך זאת בשילוב מי פנים הנקרא "דרמפיל" שהם מי פנים טיפוליים לקילוף והסרת תאי עור מתים ומאזנים ומצמצמים הפרשת בלוטות חלב. כמובן אופן הטיפול יותאם ע"י הקוסמטיקאית.
    לגבי תכשיר המכיל רטינול צריך להשתמש בו בשעות הערב ובבוקר למרוח לחות ומקדם הגנה.אם יש לך צורך בטיפול לאקנה ניתן להשתמש בתכשיר שנקרא "קיור" גם של חב' ביופור שהוא ללא רטינואידים ואינו מגרה את העור ונותן תוצאות מצוינות (מתוך נסיון) .

בהצלחה מגי - קוסמטיקאית פרא רפואית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבון לפנים

א.א.
    28/07/2010

ואם אני אשלב שתי חברות ,כמו למשל, הסבון של חברת ביופר + מי פנים של הולילנד, יש להם תכשיר Alpha-Beta&Retinol Prepping Lotion . מרכיבים פעילים:

חומצות אלפא הידרוקסי טבעיות המופקות מפירות (לקטית, גליקולית, ציטרית, מלית וטרטרית), חומצה סליצילית, רטינול, חומצה L-Ascorbic, מגנזיום אסקורביל פוספט ותה ירוק.

אולי השניים יעשו שילוב טוב יותר כי יש פה רטינול????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגי, פיספסת שאלה שלי :(

א.א.
    31/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבון לפנים- א.א.

מגי צ'רונה
    10/08/2010

שלום לך
    את התכשיר (מי פנים) של חב' הולילנד המכיל רטינול איני מכירה אך מאחר וציינת שהוא מכיל רטינול
    כמובן שניתן להישתמש בו רק בערב (תלוי בריכוז שלו) , . את יכולה להישתמש עם הסבון ומי הפנים
    של חב' ביופור ששניהם מכילים חומצות אלפא ובתא הידרוקסי , סולפור ועוד, אשר יעילים לכל מצבי
    האקנה , ובשעות הערב (לאחר סבון ומי פנים) בתכשיר - קרם המכיל רטינול וחומצות אשר יכולים לשפר מירקם לא אחיד של העור .
    בהצלחה- מגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו