האם ניתן לדלל זקן עם אפילציה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם ניתן לדלל זקן עם אפילציה?
    בן
    30/07/2010

יש לי בעיה שהזקן באיזור הסנטר והשפם הוא עבה וצפוץ, ואילו בלחיים מדולל לגמרי. אם אני לא מתגלח כמה ימים זה נראה כאילו גידלתי זקן צרפתי, וזה מעצבן אותי.

האם יש אפשרות לדלל עם אפילציה כך שגדילת הזיפים תראה אחידה? האם זה מקרה נפוץ?

אני בן 25.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם ניתן לדלל זקן עם אפילציה?

אורית בן יהודה
    01/08/2010

היי:)ברוך הבא לפורום.
    כן בהחלט ניתן לדלל זקן ע"י אפילציה וז הדרך היחידה המומלצת לקבלת תוצאה אחידה.
    בברכה, אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה. עוד שאלה

בן
    03/08/2010

ברשותך.

1. האם כדאי לי לחכות ששאר הזקן יגדל?

אני בכללי מאוד רוצה לדלל כי כשאני מתגלח זה נורא מציק לי, ורוב הזמן אני משתמש במכונת תספורת. השימוש בסכין לא "נוח" לי.

2. האם הטיפול באיזור הזה ארוך? כלומר, ב"אזור" של הזקן הצרפתי?

3. שאלה אחרונה - האם התוצאות נראות טבעי?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילול זקן

אורית בן יהודה
    08/08/2010

היי:)
    כדי ללעבור טיפול במחט חשמלית יש צורך בשערה באורך בה ניצן לשלף אותה לאחר צריבת הזקיק ע"י אפילציה, דילול זקן צרפצי יקח פחות זמן מדילול זקן מלא אך משך הטיפול אידבידואלי.
    וכן ,בעבודה מקצועית התוצאות יראו טבעיות.
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו