כמה שאלות בנוגע לטיפול בסלקטיף פרו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות בנוגע לטיפול בסלקטיף פרו
    יעלי
    05/08/2010

היי,

הייתי אצל קוסמטיקאית בנוגע לאיבחון לקראת טיפול בסלקטיף פרו באיזור פיאות הלחיים. יש לי שיער פלומתי כהה באיזור ההוא ועור די בהיר. היא אמרה שלפני הטיפול הראשון אצטרך להסיר משם את השיער באמצעות שעווה. השאלה שליהיא- האם הסרת השיער בשעווה הכרחית? למה היא הציעה את זה?
    ועוד שאלה- ברור לי שהטיפול כשלעצמו לא זול, אך אולי אתן מכירות קוסמטיקאיות באיזור חיפה והקריות שמבצעות אותו? הייתי רוצה להשוות מחירים אצל עוד קוסמטיקאיות, וכרגע לא מצאתי אף אחת פרט לזו שהלכתי אליה...

מצפה לתשובתכן
    יעלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלות בנוגע לטיפול בסלקטיב פרו

מגי צ'רונה
    07/08/2010

ליעלי שלום רב
    בהחלט ניתן לטפל בשיער פלומתי באזור הפיאות והלחיים גם אם השיער הוא כהה ועורך בהיר.
    המכשיר יועד לטפל בכל גווני העור והשיער בקיץ וגם בחורף ללא חשש וללא כאבים. אפשר לטפל גם ללא שעווה בפעם הראשונה אלא לגזור את השיער הפלומתי בעזרת מספריים מיוחדות , מאחר ואורך השערה צריכה להיות באורך עד 4 מ"מ לצורך הטיפול. עדיף לא לעשות שעווה היות והפנים הוא אזור הורמונלי ועלול לצמוח שיער רדום שלא היה לפני כן. בקשר לתשלום נהוג לשלם לפי- 140 ש"ח
    ל-15 דקות אך זה כבר נתון לשיקולה והחלטתה של הקוסמטיקאית .
    אינני מכירה קוסמטיקאית באזור הקריות שיש לה את המכשיר , אולי כדאי שתיתקשרי למרכז
    לטכנולוגיה אסתטית בת"א ותבררי
    בהצלחה- מגי צ'רונה - קוסמטיקאית פרא-רפואית , עכו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

יעלי
    07/08/2010

תודה רבה!

יש לי עוד שאלה קטנה- אותה קוסמטיקאית ניסתה להציע לי לעבור טיפול במכשיר אחר שנקרא Estyle.היא אמרה שהמכשיר עובד באותה טכנולוגיה כמו הסלקטיף פרו רק שלא משתמשים בו על כל שערה בנפרד ואז ניתן לכסות שטחים גדולים יותר בפחות זמן וגם פחות יקר. האם כל זה נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד אחת קטנה לפני שאשכח..

יעלי
    08/08/2010

האם במהלך הטיפול הקוסמטיקאית אמורה לתלוש את השערה לאחר ש"שידרה" אליה את זרם האולטרסאונד? או שהשערות נושרות מעצמן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול באולטרה סאונד ושילובים

אורית בן יהודה
    08/08/2010

היי:)
    כל מקרה לגופו כאשר מדובר בפלומה יש לקצר אותה לאורך המתאים לטיפול באולטרה סאונד
    לעבוד על השערות ולתת להן לנשור מעצמן השערות שינשרו הן אלו שיערות המצויות בשלב האנגן - מחוברות לשורש ,יש לחזור לטיפול באותו האזור כעבור שלושה וחצי שבועות הזמן התאים מבחינת מחזורי השיער בפנים כדי לתפוס יותר שערות אנגניות.
    כאשר מדובר בשיער כהה וקשה מקובל לטפל באולטרה סאונד ולתלוש מהסיבות אסתטיות, לאף אחת לא נעים להסתובב כך ולהמתין לסיום התהליך הלוקח זמן, במקרים כאלו יש לשקול שילוב טיפוך ב e-style הדבר אף יוזיל את הטיפול.
    ניתן בהחלט לשלב את שתי הטכנולוגיות בטיפול בפנים שיער פלומתי כפי שכתבתי ושיער שחור ןעבה טיפול בe style .
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• selectif וe-style לא אותה טכנולוגיה

אורית בן יהודה
    08/08/2010

היי:)
    שני המכשירים עובדים בטכנולוגיה שונה לחלוטין!
    selectif משתמש באנרגיית אולטרה סאונד (גלי קול) ומתאים לכל סוגי השערות וצבעם, מומלץ במיוחד במקרה שלך לטיפול בשיעור הפנים.
    e-style משתמש באנרגייה אופטית - אור (ipl) בו זמנית עם אנרגית גלי רדיו rf כשאחת מעצימה את השניה , טכנולוגיה זו מתאימה לטיפול בפנים באזורים בהם השיער קשה וכהה , חשוב להזהר במקרים בהם השיער הורמונלי כדי לא לעורר זקיקים רדומים , במקרה כזה עדיף להשתמש באולטרה סאונד בו אין סכנה של עירור זקיקים רדומים.
    היעוץ בפורום אינו תחליף לשיקול דעתה של הקוסמטיקאית המטפלת המכירה אותך היטב.
    בברכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו