ציפורן "שרוטה" לאחר פדיקור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפורן "שרוטה" לאחר פדיקור
    שרונה
    13/08/2010

הייתי בפדיקור במכון מסודר אך לצערי לא אצל הפדיקוריסטית הקבועה שלי ושמתי לב רק לאחר הטיפול שמי שעשתה לי את זה - גירדה משמעותית במהלך הטיפול את אחת הציפורניים (הגדולה) וכרגע זה נראה בדיוק כמו שזה נשמע (ציפורן אחת מחציתה משויפת/מגורדת עמוק יחסית, לא עש הבשר אבל מספיק בשביל לא להיראות אסתטי), מה שגורם ללכלוך להצטבר שם והמקום מעט מצהיב (בדקתי אצל רופאת עור, אין נזק רפואי).

אני כרגע מנועה מלשים לק (חודש תשיעי, בקושי מגיעה להתכופף לחצי הרגל :)) ובכל מקרה- גם לא מתה על לק- אשמח לפתרונות יותר מעמיקים מאשר "קוסמטיים" , כלומר- לא משהו שיסתיר את זה אלא משהו שיאפשר לציפורן להחלים מהר יותר ועדיין יהיה חיצוני (כלומר לא משהו לבליעה שאסור בהריון). אם זה תכשיר שצריך למרוח כמו לק- אין בעיה, נגייס את הבעל :)

האם יש איזשהו תכשיר או משחה שיכולים לסייע?

הרבה תודה,

שרונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מנסה להקפיץ- שאלתי דולגה. המון תודה

שרונה
    13/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

אורית בן יהודה
    14/08/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_פדיקור' id=link]פדיקור[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו