טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הייתי בפדיקור במכון מסודר אך לצערי לא אצל הפדיקוריסטית הקבועה שלי ושמתי לב רק לאחר הטיפול שמי שעשתה לי את זה - גירדה משמעותית במהלך הטיפול את אחת הציפורניים (הגדולה) וכרגע זה נראה בדיוק כמו שזה נשמע (ציפורן אחת מחציתה משויפת/מגורדת עמוק יחסית, לא עש הבשר אבל מספיק בשביל לא להיראות אסתטי), מה שגורם ללכלוך להצטבר שם והמקום מעט מצהיב (בדקתי אצל רופאת עור, אין נזק רפואי).
אני כרגע מנועה מלשים לק (חודש תשיעי, בקושי מגיעה להתכופף לחצי הרגל :)) ובכל מקרה- גם לא מתה על לק- אשמח לפתרונות יותר מעמיקים מאשר "קוסמטיים" , כלומר- לא משהו שיסתיר את זה אלא משהו שיאפשר לציפורן להחלים מהר יותר ועדיין יהיה חיצוני (כלומר לא משהו לבליעה שאסור בהריון). אם זה תכשיר שצריך למרוח כמו לק- אין בעיה, נגייס את הבעל :)
האם יש איזשהו תכשיר או משחה שיכולים לסייע?
הרבה תודה,
שרונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד