מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהיוליה14/08/2010
שלום,
רציתי לדעת אם קיים קרם לחות/קרם הגנה לפנים שהוא נטול שומן אבל עדיין נותן מראה מבריק טיפה לפנים.. ?
(בעצם קרם בסיס לפני שאני מורחת את המייק-אפ)
כרגע אני משתמשת בקרם הגנה מהשמש של ד"ר פישר - הוא לא משאיר את הפנים מט ומקנה מראה בריא.. אבל הקוסמטיקאית שלי אומרת שמה שנותן מראה שומני, זה כי הוא שומני וגורם לפצעים...
מה אני יכולה לעשות ? האם קיים קרם שנותן מראה מבריק אבל הוא נטול שומן ??
לא רוצה מראה מט בפנים. :(
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם הגנה שמנוני
אורית בן יהודה16/08/2010היי:)ברוכה הבאה לפורום.
אכן במקרה של עור שמנוני נוטה לפצעים יש להשתמש בקרם הנותן מראה מט , קרמים בורקים בדרך כלל מכילים שומן וגורמים לפצעים אצל הנוטות לכך.
הפתרון לכך הוא לרכוש "שיין" ולפזר אותו על גבי המייק- אף .לתשובה מפורטת יותר בנושא איפור המתאים לעור שמן והמלצות כנסי לפורום איפור וטיפוח בפורטל זה.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה..
יוליה16/08/2010תודה על התגובה ! :)
איך הגיוני שאני משתמשת בקרם הזה כחודש ומשהו ולא הופיעו לי פצעים כלשהם.. אבל כשאני הולכת לקוסמטיקאית לטיפול היא לא מפסיקה להגיד שהעור במצב גרוע ושיש מלא שחורים..
זה לא סותר ?
אם אין פצעים - היכן הבעיה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אורית בן יהודה16/08/2010היי:) לא ראיתי אותך ,מה שכתבתי נכון כללית לעור שמן הנוטה לפצעים במקרה ואת מרגישה נוח עם הקרם הנוכחי ולא נגרמים לך פצעים המשיכי להשתמש בו להנהתך.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)