מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלם - שאלה בנוגע לפוסט אקנה.גל18/08/2010
אני בן 29 ויש לי צלקות קטנות וחטטים מטיפול שגוי באקנה,מה מומלץ טכנולוגיית rf,פיקסל לייזר - אני קצת מבולבל.
אני מעוניין בטיפול יעיל ועם זמן החלמה מינימלי.
לאיזה גורם עליי לפנות?
ובנוסף האם ניתן למצוא את הטיפולים הללו באילת והיכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוט נוסף...
גל18/08/2010יש לי גוון עור בהיר,מעט פיגמנטציה חומה,מעט מכתשים גדולים ובאזור בין האף ללחיים הרבה שקעים קטנים כמו נקבוביות של שחורים אחריי שמוציאים אותם.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוסט אקנה טיפול /טכנולוגיות
אורית בן יהודה19/08/2010היי גל ברוך הבא לפורום.
אתה מתאר מגוון של בעיות כתמים מכתשים (הצטלקויות) ונקבוביות פעורות.
לפני שנדון בטכנולוגיות אני מאוד ממליצה לך לטפל בנוסף גם בבחומצה גליקולית 10% קרם קולייט להבהרת הנגעים החומים וסרום רטינולXX של מריים קייסר עם הקפדה יתרה על הגנת העור מפני השמש במיוחד במקום מגוריך.
בשילוב עם תכשירים אלו שישפרו בשימוש נכון משמעותית את מצב הפוסט אקנה והפיגמנטציה ויקנו לעורך מראה חלק יותר ניתן לעבור טיפול פוטו רג'ובינשיין אצל רופא או קוסמטיקאית רפואית באזורך
במכשיר E-STYLE של חברת סינרון שמנסיוני נותן תוצאות טובות בשיפור מרקם העור פיגמנטציה ונקבוביות פעורות. כתוב לי לאימייל המצורף מעלה אפנה אותך למרכז שידע להפנותך לקוסמטיקאית רפואית/רופא באזורך .
לגבי המכתשים (הצטלקויות) ניתן לנסות לעבור טיפול בפיקסל לייזר של חברת נובה לייזר היוצר חורים זעירים בעומק העור ומעודד בניית רקמות חדשות, לטענת החברה הטיפול נותן שיפור ניכר בהצטלקיות , אישית לא ראיתי תוצאות של טיפול כזה ודעתי האישית היא שהצטלקות לא ניתן לפתור לגמרי אולי שיפור קל בדעה זו תומכים גם פלסטיקאים
המתמודדים יום יום עם בעיות מעין אלו, לכן לגבי פיקסל לייזר , חשוב שתברר ותבקש לראות מטופלים שעברו את הטיפול בהצלחה.
בהצלחה, אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה - אימייל נשלח
גל19/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)