עזרררה דחווף .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרררה דחווף .
    נועם
    01/09/2010

שלום ,

אני נער כבן 17 ורציתי לדעת מה אני צריך לבקש מקוסמטיקאית על מנת שתוריד לי את השחורים ולנקות את הפנים ככה שיראו נקיות יותר האם אני צריך לבקש ניקוי פנים ?

וישלך שם של קוסמטיאית מקצועית באזור באר שבע ? שאת ידועת עליה שהיא מתמחה בניקוי פנים ובניקוי גבות לגבר ? אשמח אם תרשמי לי שם של מישהי שאת ממליצה עליה .. למרות שבטח את לא נוהגת לפרסם שמות פה של קוסמטיקאיות .. פשוט אין לי כ'כ ידע בנושא ואין לי למי לפנות ...

תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרררה דחווף .

הוספת תגובה

• עזרררה דחווף .

אורית בן יהודה
    05/09/2010

היי:) ברוךהבא לפורום
    אתה צריך לבקש טיפול פנים לעור שמן, יש חשיבות רבה לחיטוי נכון בבית לאחר ניקוי הנקודות השחורות.
    יש לי המלצה על קוסמטיקאיתי הקרובה לבאר שבע אתה מוזמן לכתוב לאימייל .
    בברכת שנה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול פנים

שירה
    10/09/2010

היי אני קוסמטיקאית מבאר שבע, מטפלת גם בגברים, מבטיחה לך טיפול מושקע והגון לפנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

נועם
    06/10/2010

תודה אורית . ושירה איפה נמצאת הקליניקה שלך ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו