מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דילול השיער ברגליים וחלק מהבטןדן08/09/2010
אני בן 20 ויש לי משום מה שעירות יתר בולטת ברגליים. אני לא רוצה להוריד את כל השיער כי זה לא גברי אבל מצד שני יש לי הרבה שיערות וזה לא אסתטי ומפריע לי. אני לא רוצה להוריד שיער בלייזר או בשעווה כי זה כואב מידי ויותר מתאים לבנות. חשבתי על לדלל שיער במספריים, רק שמעתי שככל שאתה מדלל יותר שיער עם מספריים זה גדל אפילו יותר, מהר יותר והשיערות הופכות לקהות וקשות יותר, ושזה גם יכול מאוד לגרד. זה נכון? האם אתם ממליצים על דילול שיער בעזרת מספריים או שזה רק יכול להחמיר את הבעיה?
בנוגע לבטן - רוב הבטן שלי לא מאוד שעירה אבל החלק התחתון של הבטן שעיר (הרבה יותר מהחלק העליון) וזה גם לא אסתטי ומפריע לי. חשבתי גם שם לקצץ קצת קצת שיער במספריים. האם כדאי? או שזה יכול להביא לתוצאה יותר חמורה ולגרום לשיערות לצמוח חזק יותר ואף להתפשט לאזורים אחרים בבטן בהם בקושי יש לי שיערות?
תודה למי שעונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילול שיער
אורית בן יהודה11/09/2010היי דן,
טיפולים בודדים בIPL עד 3 במרווחים של חודשיים ידללו את השיער בצורה יפה 'השיער יהייה פחות צפוף ויותר דק.
ע"י גזירה לא תפתור שום דבר הגזירה עצמה גורמת לשיער להראות עבה בקצוותיו .
טיפולי IPL אינם כואבים ואינם רק לבנות ומדובר על טיפולים בודדים לשם דילול.
שנה טובה, אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)