טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אורית שלום, יש לי קרחות בגבות עקב תלישה שלהם ( יש לי הפרעה שנקראת טריכוטילומאניה) , כל פעם בגודל אחר ובמקום אחר. האם יש דבר כזה איפור קבוע - זמני, כלומר למס' חודשים בלבד או שנה שאחרי התקופה יעלם לחלוטין ולא משאיר אח"כ זכר של סימנים או צלקות. תודה אורלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא מהתופעה אותה את מתארת אלא מעיצוב לא נכון שעשתה לי מישהי . עשיתי הצללה כי לא יכולתי לסבול את עצמי עם הקרחות האלה התביישתי נורא יצא מאוד עדין וכשהשיער צומח בקושי מבחינים בזה , אני מוצאת יתרון נוסף שכעת גם כשאני מסדרת לעצמי את הגבות אני לא מפספסת יש לי את הצורה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד