מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לוקסידהילה13/09/2010
שלום, אני מסיימת בימים הקרובים טיפול ברואקוטן במינון נמוך. אני בת 27.
בעוד כחודש אני אמורה להתחיל טיפול בלוקסיד לטיפול בפיגמנטציה ובצלקות.
מטרידה אותי העובדה שאני קוראת בפורומים שונים תלונות של מטופלות בלוקסיד שהוא לא עוזר ושהוא אף מעודד יציאת פצעים. שנה טיפלתי ברואקוטן כדי להימנע מפצעים ועכשיו אני פוחדת שהלוקסיד יעשה גירוי מסויים והפצעים יחזרו. אולי עדיף לי ללכת לרופא עור פרטי או לקוסמטיקאית ולקחת תכשיר אחר שמכיל בין היתר ויטמין A אך גם דברים נוספים שגם יעזרו לתוצאה וגם לא יעודדו יציאת פצעים?
מה המלצתך?
אציין שגוון עורי בהיר (אך עם פיגמנט צהוב, עדות המזרח בכל זאת..), והעור שלי מעורב עד שמן עם נטייה לנקבוביות מעט פעורות.
אודה מאוד להתייחסותך.
שנה טובה ומבורכת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוקסיד וטיפול בפוסט אקנה
אורית בן יהודה13/09/2010היי הילה ברוכה הבאה לפורום.
טיפול בלוקסיד (רטין Aׂ ) משפר את מרקם העור אך אינו יעיל לבדו לטיפול בפיגמנטציה.
כמו כן חשיבות רבה לניקוז הנקודות השחורות, כמובן שיש מקום לבדוק את מינון הראקוטן שלקחת
במידה והמינון אכו נמוך יש להמתין עוד כשבועיים - חודש ולעבור ניקוי פנים אצל קוסמטיקאית רפואית מאוד מיומנת שתדע להתמודד עם עור לאחר נטילת רואקוטאן!
ראקוטאן אכן משפר את מצב האקנה אך יש לקחת בחשבון שהעור הופך להיות יותר דק ונוטה לנימי דם (קפילרים), לעומת זאת רטין a מעבה את הדרמיס אך גורם גם הוא לנימי גם בולטים והתופעה אינה חולפת עם הפסקת הטיפול .
חלופה נהדרת לרטין A היא שימוש ברטינול ובחומצה גליקולית 10% חפשי כזו עם PH 3 -עושה נפלאות לאקנה פעיל ולמניעת התפרצות נשנית של אקנה , וכן תכשיר המדכא את התאים המפרשים מלנין וגורמים לפיגמנטציה. מאחר וגוון עורך בהיר עם גוון צהבהב סוג עור הנוטה מאוד לפיגמנטציה חשיבות רבה לטיפול נכון וכמובן הימנעות משמש ושימוש בקרם עם מסנן קרינה 30 SPF לעור שמן.
מקווה שעזרתי ,
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה- המשך באותו נושא
הילה13/09/2010וואו קודם כל תודה על התגובה המפורטת. האם צירוף החומרים שהמלצת לי עובד גם על שיפור מראה של צלקות, שיפור כללי של מרקם העור וגם עוזר להבהרת כתמי פיגמנטציה?
אם כן, איפה אני משיגה קרם כזה שיכיל את כל המרכיבים הללו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה- המשך באותו נושא
אורית בן יהודה16/09/2010היי הילה,
בהחלט כן בהסתייגות מטיפול בהצטלקויות, אמנם בטיפול נכון תקבלי שיפור,
אך ריקמה צלקתית לעולם לא תהייה חלקה לגמרי אפילו לאחר פילנג עמוק אצל רופא.
את יכולה להשיג את החומרים שהמלצתי עליהם אצל קוסמטיקאיות רפואיות ששעובדות עם מוצרי MGP.
אין תכשיר המכיל את כל המרכיבים יש לשלב 2 או שלושה תכשירים לקבלת תוצאות טובות
כמובן לאחר הדרכה.
שנה טובה וגמר חתימה טובה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)