שלום אורית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אורית
    שיר
    22/09/2010

אבקש את המלצתך לגבי הסרת שיער לצמיתות ,אני בת 25
    יש לי פסוריאזיס טיפתי באיזורים ספציפיים בגוף כבר 9 שנים
    עשיתי פעם טיפול בלייזר באיזור הפנים וזה לא החמיר את הפסוריאזיס
    ביררתי לגבי טיפול בלייזר באיזור הרגליים או בית שחי ושום מכון לא מוכן ל"קחת את הצ'אנס" , אני סובלת מדלקות של שורש השערה ואני לא מטפלת בזה.
    מה תמליצי לי לעשות? איזה טיפולים לצמיתות קיימים למצב כזה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום אורית

הוספת תגובה

• שלום שיר, הסרת שיער לצימיתות

אורית בן יהודה
    26/09/2010

ברוכה הבאה לפורם.
    רשית אני רוצה להסתייג מהמושג "הסרת שיער לצמיתות", כבר בשנת 2007 פרסם משרד הבריאות
    הוראה לא לפרסם " הסרת שיער לצמיתות" ואלו העושים כך לא נאמנים לאמת!!
    ניתן לדלל משמעותית את שיער הגוף עד לכ80% מהשיער הקיים אך לא ניתן להבטיח הסרת שיער לצמיתות !!
    גופנו מייצר זקיקי שיער חדשים במצבים שונים, רוב האנשים אינם יודעים שכשהם נמצאים במצבי לחץ הגוף מפריש קורטיזול ברמה גבוהה יותר ובמצב זה הגוף מייצר זקיקי שיער שלא היו קיימים, זו דוגמא אחת מיני רבות....
    לכן בטיפולי הסרת שיער גם בטיפול המסור ביותר ובמכשור הטוב ביותר ניתן להגיע לדילול משמעותי של כ 80% השיער הנותר הוא עדין ודק, אך יש לבצע מידי פעם טיפולי תחזוקה.
    אך בשום פנים אין להבטיח הסרת שיער לצמיתות!
    בקשר למצבך, איני מכירה אותך ואת חומרת המחלה, לכן איני יכולה לייעץ לך מעל גבי הפורום.
    כמו כן לא ציינת האם את סובלת מפסוריאאזיס באזורים בהם את מעוניינת לטפל ובאילו מצבים מתעוררת אצלך דלקת זקיק השערה.
    בברכה, אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו