עיגולים שחורים מסביב לעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיגולים שחורים מסביב לעיניים
    בר
    24/09/2010

שלום
    יש לי עיגולים שחורים מסביב לעיניים מאז שאני זוכרת את עצמי אבל לאחרונה הכהות שלהם גדלה (למרות שלא השתזפתי ואני משתמשת בקרם הגנה ביציאה לשמש)
    הייתי משתמשת בקונסילר אבל זה כבר לא עוזר.
    אני רק בת 18, בריאה, ישנה מספיק, שותה מספיק ולכן אני לא מבינה מה הגורמים
    יש איזשהו פיתרון קוסמטי לבעיה הזו?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עיגולים שחורים מסביב לעיניים

אורית בן יהודה
    26/09/2010

שלום בר ברוכה הבאה לפורום.
    כהות ייתר סביב העניים היא בדרך כלל תופעה תורשית ואינה תלוייה בחשיפה לשמש כמו פיגמנטציה
    במקומות אחרים בפנים ובגוף.
    אמליץ לך על תכשיר מצויין של רואייל קאר לטיפול בבעיה זו, אך יש להיעזר בסבלנות ולהתמיד ההבהרה נראית לעיין לאחר שימוש ממושך.
    תוכלי להשיג את התכשיר אצל קוסמטיקאית, בקשי שתזמין לך אנטי דרק רינקל של רואייל קאר.
    בהצלחה, אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כהות סביב העיניים

רחלי
    04/10/2010

כהות סביב העיניים מלבד עיפות תזונה לקויה וענין גנטי יכולה להיות בגלל בעיה בתיפקודי כבד,חוסר בברזל או מאגר נמוך של כדוריות דם אדומות כל זאת תוכלי לבדוק בבדיקת דם
    ישנה אפשרות להמשיך להשתמש בקונסילר והוא אכן יעזור אם תתאימי אותו בדיוק לצבע הכהות ולא לצבע עורך
    לסיום ישנם קרמים רבים בשוק שנותנים מענה לתופעה רק זכרי צריך סובלנות
    אחד הטובים כתבה לך אורית הנה עוד קרם איכותי
    חפשי קוסמטיקאית שעובדת עם חברת ג'רנטיק
    רחלי - מדריכה לקוסמטיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו