סלקטיף פרו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סלקטיף פרו
    אוריה
    26/09/2010

אורית שלום
    אני מטופלת בסלקטיף פרו כשנה, יש שיפור אבל עדין יש לי שיעור באזור הצוואר- סנטר, אני פוליציסטית ומאוזנת על יד גלולות, אך עדין אין שיפור גדול, מקריאה בפורום ראיתי שחשוב לגזור את השערה, היכן שאני מטופלת זה לא נעשה, עד כמה זה חשוב להצלחת הטיפול.
    שנית, האם ניתן להמשיך את הטיפול בזמן הריון? במהלך ההריון הקודם עשיתי אפילציה וידעתי כי החום מגיע לשורש השערה בלבד ואין זה השפעה על העובר, האם כך גם בסלקטיף פרו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סלקטיף פרו

הוספת תגובה

• סלקטיף פרו

אורית בן יהודה
    02/10/2010

היי ברוכה הבאה לפורם,
    אינ שמחה לשמוע שלמרות חוסר האיזון ההורמונלי הטיפול ברובו מצליח, חשוב לציין שאזור הצוואר והסנטר הם אזורים יותר הורמונלים ומגיבים לאט יותר, קיצור השערה משמעותית מאוד לזירוז התהליך כאשר השערה ארוכה מידי אנרגיית האולטרה סאונד מתבזבזת , קיצור השערה יזרז מאוד את התוצאה!
    התהליך מאוד דומה לאפילציה אך השיטה לא ותיקה כאפילציה אך מכונים נמנעים מלעשות אולטרא סאונד להסרת שיער בהריון מאחר ולא נעשה שום מחקר מסודר בנושא למרות שהטיפול לא אמור להזיק עדיין מדובר בהריון לכן מכונים רבים לא מבצעים את הטיפול בזמן רגיש זה .
    ישנה תמיד האפשרות לבקש אישור מהגניקולוג , עם פרטים טכניים כמו תדר האולטרא סאונד המועבר וכד'.

בהצלחה, אורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו