שעווה לפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעווה לפנים
    שירה
    28/09/2010

שלום, ניסיתי להוריד שפם בעזרת שעווה באופן עצמאי בבית אבל זה לא הצליח לי כל כך כי אין לי ניסיון בזה...
    קניתי שעווה של חברת "הדבש" (שמיועדת לפנים ולמקומות רגישים). כתוב על האריזה שאין צורך בניירות להסרת השיער אלא מחממים את השעווה על הגז ואז מורחים על העור כשהיא בטמפרטורת הגוף. לאחר מספר שניות היא מתייבשת ואז מושכים אותה.
    הבעיה שלי היא שהשעווה התייבשה והתקשתה מהר מאוד עוד לפני שהספקתי למרוח אותה על הפנים, וגם כשהצלחתי למרוח אותה בזמן היא לא הורידה כלום..
    אני לא יודעת מה אני עושה לא בסדר ואני לא מבינה למה זה לא מצליח.
    יכול להיות שהחברה של השעווה לא מוצלחת?
    בכלל, על איזו דרך אתם ממליצים להוריד שיער מהפנים?
    אני מעדיפה משהו שניתן לעשות באופן עצמאי בבית..
    תודה מראש, שירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעווה לפנים

הוספת תגובה

• שעווה לפנים

אורית בן יהודה
    02/10/2010

היי, יש למרוח את השעוועה כנגד כייון צמיחת השיער ולמשוך את השעווה באותו הכיוון,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער פנים

שירה
    03/10/2010

תודה אבל יש לי עוד שאלה- עליי לחמם את כל השעווה למרות שאני לא משתמשת בכולה? או שאני צריכה להוציא ולחמם רק את הכמות שאני צריכה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו