שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    הילה
    29/09/2010

סיימתי לפני כחודש טיפול ברקוטן במינון נמוך. אציין שלא היו לי סדקים ויובש בעור במהלך הטיפול ורק השפתיים היו יבשות.
    רופא עור המליץ על לוקסיד חודש אחרי סיום הטיפול ברקוטן.
    אני לא מעוניינת בלוקסיד אני יותר מתעניינת בריניו של ביופור או בברייט.
    אני עוד לא יודעת בבירור לומר אם הרקוטן ריפא לי לגמרי את הפצעים. אני אדע בהמשך. אני מניחה על פי היכרות עם העור שלי שבתקופת מחזור ייצא פצע פה ושם.
    הבנתי שברייט יותר מתאים לעור שעדיין מוציא פצעים פה ושם והריניו מיועד לעור שכבר לא מייצר פצעים. ואני מתלבטת בין שניהם.
    תאכלס יש לי סימנים פוסט אקנטיים, חטטים, סימנים אדומים וחומים ונקבוביות מורחבות.
    איזה קרם מבין השניים לדעתך יתאים לי יותר ויוכל לתת מענה גם להפחתת פצעים, בעיקר הורמונליים? והאם אפשר להשתמש בקרמים האלה חודש לאחר סיום רקוטן? (כמו שהרופא עור אמר לי..)

אודה להתייחסותך :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום

אורית בן יהודה
    02/10/2010

היי, ברוכה הבאה לפורום.הרניו מתאים יותר למצב עורך, השימוש בתכשיר מומלץ רק לאחר שהעור כבר אינו מגורה ומתקלף
    כתוצאה מהראקוטאן.
    בבכה, אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו