מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתמיםמרקוביץדר09/10/2010
שלום,קיבלתי מהרופא רטין A בריכוז של 0.05. אני שמה בכמות קטנה כל ערב. שאלתי היא האם מותר לעשות גם פילינג חומצות באחוז של עד 16% בנוסף? האם מעל 30 יום רצוף זה מסוכן? הרופא היציע לי לאחר מכן לעבור למשחת גליקמן אם לא תהיה הטבה, מה דעתכן? יש לציין שישנתי כל ערב עם קרמים של חומצות והפנים רגילות לכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים - תגובה
אורית בן יהודה12/10/2010היי ברוכה הבאה לפורום.
שילוב של רטין A ופילינג חומצות יכול להתאים למי שעורה אינו רגיש מידי, למרות שאת מורגלת לשימוש בחומצות ברגע שמוסיפים רטין אין לדעת כיצד עורך יגיב ומאחר ואיני מכירה אותך לא אוכל לתת לך עצה עד שאראה את עורך, בינתיים היסתפקי ברטיןA , יש להשתמש בזהירות כדי לא לגרום לקילוף ייתר וגירוי. חשוב לציין שרטין הוא חומר מקלף ובפני עצמו אינו מטפל בכתמי עור , משחת גליקמן מומלצת יותר מורכבת מרטין ועוד חומרים המדכאים את המלנוציטים אותם תאים הגורמים לכתמי עור בין הייתר. חשוב לציין ששימוש ממושך ברטין A גורם לאדמומיות ונימי דם מורחבים, לכן עצתי לך להשתמש תקופה קצרה ואח"כ לטפל בעור בקרם חומצות בPH 3 יעיל הרבה יותר מקרם חומצות בריכוז 16% וPH גבוה, ניתן להיסתפק ב10% שילוב כזה נותר לך חדירות גבוהה לעור ותוצאות נפלאות ,חשוב לרכוש תכשירים כאלו מקוסמטיקאית מנוסה שתתן לך הדרכה נכונה כך תקבלי את התוצאות הכי טובות ללא גירויי ייתר ואדמומיות .משלבים יחד עם קרם חומצות תכשיר המכיל מדכאי מלנין, העבודה של קרם חומצות 10% בPH3 יחדעם מדכאי מלנין תיתן לך תוצאה נהדרת ללא תופעות לוואי. חשוב!!להקפיד על מריחת קרם הגנה מספר פעמים ביום.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מרקוביץ דר13/10/2010תודה רבה על התשובה. אני מבינה שיש עדיפות על קרם גליקמן ואני אבקש מרשם לזה.
אני משתמשת בקרם הבהרה של ד"ר קליין וכך גם בסרום של הבהרה מד"ר קליין. עשיתי פילינג חומצות של צימחי מדבר יהודה והעור הגיב טוב גם עם שימוש ברטין A ( אותו אמרח רק כחודש).האם החומרים הנ"ל טובים למצבי? האם יש עדיפות למי הפנים של חבקין? ואם כן אז איזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - הבהרה
אורית בן יהודה13/10/2010הייי, אני מציעה לא לעשות "סלט" , בקשי קליגמן מן הרופא , תטפלי תקופה קצרה
ואת התוצאות תשמרי ע"י שימוש בחומצות כפי שהמלצתי.
בלי לראותך איני יכולה לתת לך תשובות יותר ספציפיות.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מרקוביץ דר14/10/2010תודה רבה על התייחסותך. אשמח אם בכל זאת תעני לי לגבי החומרים שכתבתי האם הם אכן מתאימים לפיגמנטציה ויכולים לעזור לי או לעזוב אותם כעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומרי הבהרה
מרקוביץ דר17/10/2010ראיתי בפורום שיש התיחסות גם לחומרים מצד חברות מסוימות ואשמח לקבל את דעתך על :מי פנים של חבקין? חומרי הבהרה של ד"ר קליין? האם ידוע לך ה- PH שלהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומרי הבהרה - תגובה
אורית בן יהודה19/10/2010צר לי איני יודעת, ברר עם החברה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)