אפילציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפילציה
    ויקי
    17/10/2010

שלום אורית,
    אני בת 29.
    אני עוברת טיפול באפילציה באזור הסנטר אצל הקוסמטיקאית כבר מזה 8 חודשים כל שבועיים, אני כבר עברתי 13-14 טיפולים ועד עכשיו אני לא רואה שום תוצאה, כל הזמן אותו הדבר השערות לא ניהיו דקים אפילו .......למרות הנסיונה 23 שנים.....
    עד עכשיו היא עשתה לי טיפול באפילציה עוצמה 3 עם 2 פולסים..... ועכשיו ביקשתי לעשות עוצמה 5 עם 2 פולסים......
    שאלה: מה את יכולה להמליץ לגבי זה????
    שאלה: האם כבר מזמן היתי צריכה לראות את התוצאות???
    שאלה: אחרי כמה טיפולים בדרך כלל יש תוצאות???
    שאלה: אולי כדי להחליף את הקוסמטיקאית? כי לי זה כבר נראה לא הגיוני כל כך הרבה טיפולים בלי תוצאה!?!

תודה תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפילציה

הוספת תגובה

• אפילציה - תגובה

אורית בן יהודה
    20/10/2010

היי ויקי ברוכה הבאה לפורום.
    גם בחורה הסובלת מחוסר איזון הורמונלי (איני יודעת מה מצבך),אמורה לרואות שיפור במצב השיעור לאחר שמונה חודשי טיפול, את כותבת שהשערה אפילו לא נהייתה דקה יותר...?
    רמת הפולס לא אומרת לי דבר, כל מכשיר בנוי שונה.
    חשוב שתדעי :לאחר אפילציה שנעשית בצורה מקצועית השערה אמורה להישלף ולא להיתלש, אין למרוט שיער בין הטיפולים רק לקצר את השערה במספריים עדינות עד הטיפול הבא ויש לטפל בכל השערות הקיימות בכל טיפול לא לחסוך בזמן וכן לאחר 8 חודשים בהחלט אמורה לרואות שינוי!
    תהליך אפילציה נכון מקטין את הספקת הדם לזקיק השערה וע"י כך השיער בהדרגה
    נהייה דק יותר ומדולל יותר, חשוב לציין שתהליך ההתקדמות תלוי במצבה ההורמונלי של האשה, מנופאזה, לאחר הוצאת רחם ושחלות, וכן הפרעות הורמונליות שונות בגיל הפוריות מאריכים את התהליך אך שיפור צריך להיראות.
    לשיקול דעתך
    בהצלחה בהמשך, אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה הפתרון

ספיר
    24/10/2010

גם אני עשיתי אפילציה עד ששוכנעתי לעשות לצמיתות, בתחלה ממש ממש לא רציתי לשמוע על זה אבל אחרי כמה פעמים שראיתי תוצאות מדהימות אפילו התחלתי לעשות בכל הגוף
    אם תרצי פרטים תכתבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - אפילציה

ויקי
    06/11/2010

תודה אורית,

כן, השערה לא נהתה עדינה ...
    אני בת 30 , המצב האורמונלי הוא תקין לפי בדיקת הרופא.
    השכלות תקינות ברוך השם :)
    יש לי עוד שאלה: כאשר אחרי הטיפול באפילציה נשארים חורים צלקות, האם זה בסדר או שזה אומר שהמטפלת עושה לא טוב??????

תודה אורית :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - אפילציה - תגובה

אורית בן יהודה
    08/11/2010

הי ויקי,
    במצב הורמונלי תקין כאשר אין שום שינוי במצב השיעור והשיער אף לא נהיה דק יותר
    בהחלט אמליץ לך להחליף אפילטורית.
    מצב של גלד (סימן חום) המתקלף ואינו מותיר חורים הוא נורמאלי, חשוב להקפיד על מריחת מסנן קרינה כל יום ולעיתים קרובות .
    בהצלחה בהמשך,
    אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו