מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפילציהעדי23/10/2010
שלום
אני לאחר טיפולי לייזר כושלים ברגליים השיער אף התרבה לאחר הטיפול האחרון והפך למסיבי עבה וקשה להסרה .האם ניתן לטפל באפילציה באיזור הרגליים.ובערך כמה זמן יקח עד שיהיו תוצאות של הפתחת השיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה - תגובה
אורית בן יהודה27/10/2010היי ,עדי ברוכה הבאה לפורום.
נתקלתיבמקרים רבים כאלו לאחר לייזר או IPL באזור הפנים שהוא אזור הורמונלי , במקרה כזה אני ממליצה רק על אפילציה או טיפול ע"י אולטרה סאונד שלא מעוררים זקיקים רדומים.בנוסף נתקלתי בשני מקרים דומים לאחר לייזר באזור הידיים עם סיפור דומה לשלך, במקרים אלו הטיפול בIPL ׁפטר את הבעייה,חשוב לציין שאני לא עובדת עם לייזרים רק עם IPL וELOS , לא נתקלתי בתופעה כזו במיכשור בו אני עובדת.
בכל מקרה אני ממליצה לך לעבור בדיקות הורמונליות לוודא שאין איזשהו חוסר איזון שעורר זקיקים רדומים, כי במקרה כזה תהיה לך בעיה עם כל מכשור, במקרה והכל תקין
אין צורך לעבור טיפול ע"י אפילציה זה תהליך ארוך כואב ומייגע ,עשיתי הרבה רגליים שלמות שנים לפני שיצא מכשור מתקדם יותר, במקרה והכל תקין טיפול ע"י מכשיר IPL (אינפרא) מתקדם ויעיל יפתור לך את הבעיה.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורית
עדי27/10/2010היי תודה רבה על תגובתך.
איני סובלת מבעיה הורמונלית בכל אופן רגליים זה לא איזור הורמונלי.באיזורים הורמונלים כמו פנים ידיים וכו' אין לי שיער..
אני מקווה שטיפול באינפרה אכן יפתור את זה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני בהצלחה
אורית בן יהודה30/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)