מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- וניקהרותם29/10/2010
שלום,
עשיתי בעבר סידרה ממושכת של טיפולי אפילציה בפנים שבסופה הייתי די מרוצה, אבל כעבור
מספר חודשים חלק מהשיער גדל שוב, הלכתי לסבב ב' ושוב זה לא נשאר חלק לגמרי
עשיתי שוב פעם והתוצאות נשארו אותו דבר.
כיום, יש לי פחות שיער ממה שהתחלתי איתו, אבל די נמאס לי מהאפילציה, מה גם שכל פעם שאני הולכת לטיפול אני מתפללת שלא יישארו לי צלקות בגללו או פיגמנטציה, כי העור
שלי נוטה לפיגמנטציה.
אני עכשיו מטפלת בפצעים בפנים, שחלקם נשארו לי מהאפילציה ויש ב"ה שיפור משמעותי, ככה שאני החלטתי שלאפילציה אני לא מתקרבת יותר.
קראתי על וניקה ורציתי לשאול האם יש למשחה תופעות לוואי? היא יכולה לגרום לפיגמנטציה? אחרי שאני מפסיקה את הטיפול בוניקה האם כל השיערות שאי פעם הורדתי באפילציה יחזרו, או שתחזור רק כמות השיערות שיש לי עכשיו?
תודה רבה
רותם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער מהפנים
אורית בן יהודה30/10/2010הי רותם, ברוכה הבאה לפורום.
שיעור בפנים מעיד לרוב על הפרעה הורמונלית , מאוד מומלץ לערוך בירור אצל אננדרוקרינולוג (מומחה לכל המערת ההורמנית) ובאם יש צורך אף לקבל טיפול
במקרה ויש חוסר איזון טיפטל נכון יגרום לכך שהסרת שיער בכל שיטה תהייה יעילה מהירה יותר.
וניקה היא תרופה המאיטה את צמיחת השיער לאחר אפילציה, אוךטרה סאונד ומריטת שיער . איני יודעת מה תופעות הלוואי שלה רצוי להתייעץ עם רופא עור.
כפי שכתבתי וניקה לא מפסיקה את צמיחת השיער (הלוואי והיה תכשיר כזה) רק מאיטה את צמיחתו, שיערות שטופלו ע"י אפילציה במקרה ואין הפרעה הורמונלית לא יחזרו (אם עברת תהליך מספיק ארוך).
במקרה ואינך מעוניינת לעבור יותר טיפולי אפילציה והשיער הנותר הוא עדין יותר אני ממליצה לך בחום לפנות לקליניקה המטפלת בשיטת האולטרה סאונד במכשיר SELECTIF PRO , בקשי ראשית המלצות לא כולם יודעים לעבוד איתו נכון!
השיטה אינה כואבת ואינה מותירה סימנים.
מקווה שעזרתי.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם את עובדת עם מכשחר כזה?
רותם30/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן ומאוד מרוצה
רותם30/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)