ספיריט סלציל או פוליסן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספיריט סלציל או פוליסן
    יהונתן
    06/11/2010

שלום, אני גבר ויש לי לאחר גילוח דלקת לעיתים בזקיק השעירה ואף מדי פעם שיערות צומחות מתחת לעור. הומלץ כאן בפורום להשתמש בפוליסן. שאלתי האם ספירט סליציל הוא בעל פעולה זהה במניעת צמיחה הפוכה. היות ומרכיב החומר הפעיל זהה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספיריט סלציל או פוליסן

הוספת תגובה

• ספיריט סלציל או פוליסן - תגובה

רחל סיטבון
    08/11/2010

צהריים טובים וברוך הבא לפורום.
    ספירט סליציל היא חומצה הידועה כחומצה אורנגנית ממשפחת הבטא הידרוקסיות היא מטפלת בכל מיני נגעים כמו אקנה ועוד, פוליסן הינו תכשיר המכיל תערובת של חומרים ביניהם חומצות ועוד. הוא נמצא כיעיל מאוד בטיפול בדלקת זקיק השערה הנובעת מגילוח או משעוות או כל סוג של הסרת שיער. צמיחת השיער לאחר הסרתו לעיתים משנה את כיוון הצמיחה ובכך גורמת לדלקות בזקיק. פוליסן גורם לקילוף קל של השכבה העליונה ובכך מסייע לשיערה לצמוח בכיוון הנכון ולצאת בחופשיות. החומר הינו אנטיספטי ואף מחדש את העור. מניסיוני החומר עוזר מאוד ללא מעט מטופלים. כדאי לנסות. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ספיריט איננו מסייע?

יהונתן
    08/11/2010

לדלקת בזקיק השעירה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ספיריט איננו מסייע? - תגובה

רחל סיטבון
    08/11/2010

שלום לך שוב.
    כפי שאמרתי קודם קיים הבדל בין שני התכשירים ולמיטב ניסיוני התכשיר שנמצא הכי יעיל לבעיה ספציפית זו הינו הפוליסן ולא הסליצילית.
    אם עדיין לא ניסית אני ממליצה בחום לנסות.
    ניתן לרכוש אצל כל קוסמטיקאית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו