אפילציה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפילציה עזרה
    אנה
    13/11/2010

היי אני בת 22, בעבר התחלתי טיפולי אינפרא ברגליים ושחי ובנוסף היא עשתה לי בבטן ובחזה (אמצע). בשאר האיזורים ראיתי מעט תוצאות אך לא בבטן ובחזה. יש לציין שלפני שהתחלתי נבדקתי ואין לי בעיות הרומונליות. ולכן החלטתי לכרגע להפסיק ולהתמקד במה שהכי מפריע- בבטן ובחזה.

אני מתחילה כבר להתייאש וחייבת להפטר מהשיער באיזורים האלו.. זה נורא!!!
    אחרי הרבה שנים של קריאה ובירורים על השיטות הבנתי שאפילציה היא השיטה המוצלחת ביותר. האם ניתן לבצע את החזה והבטן מלא באפילציה? אין בכך בעיות? אם ביצעת כאלה בהצלחה?
    הבנתי שאין הבטחה על משך הטיפול אבל מדברים על משהו כמו שנה? שנתיים? ומה תדירות הטיפולים לפחות בהתחלה? אם זה כל שבוע אז מן הסתם כדאי למצוא מישהי קרובה לבית...
    האם יש לך או למישהו בפורום המלצה על מישהי מקצועית במודיעין? זו עיר שמלאה בקוסמטיקאיות ובהתאם לכך גם חוסר המקצועיות חוגג פה...

מה עושים???? כבר מיואשת.

תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפילציה עזרה

הוספת תגובה

• אפילציה עזרה - תגובה

אורית בן יהודה
    15/11/2010

היי אנה ברוכה הבאה לפורום:)
    כן ביצעתי הרבה טיפולי אפלציה ואולטרה סאונד מוצלחים באזור זה, איני נוהגת להגדיר מספר טיפולים הדבר לא מקצועי משום שצמיחת השיער שונה מאדם למשנהו ןישנם גורמים רבים המשפיעים על יצירת זקיקי שיער חדשים, דוגמא טובה לכך היא מצב של סטרס (מתח נפשי) הגורם להפרשת הורמונים הדומים המבנה שלהם להורמון הגברי
    ומעוררים זקיקים רדומים ....נתקלתי פעמים רבות בנשים בתהליכי גירושין שכתוצאה מהמתח הנלווה צימחו שיער במקומות שונים בגוף.
    גם מצבי מתח כמו עבודה חדשה לימודים (מתח חיובי) עלולים ליצור מצב דומה.
    לאור ההסבר תביני בוודאי מדוע איני יכולה לתת לך הערכת זמן, הדבר הכי נכון הוא התמדה ואורך רוח.
    כיום את יכולה לעבור טיפולים באולטרה סאונד במכשיר הselectif pro ללא כאב בטיפול מקצועי התוצאות נהדרות וללא סבל.
    בהצלחה,
    אורית בן יהודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו