מסכת הזהב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסכת הזהב
    מילי
    19/11/2010

שלום , שמעתי על זה לא מזמן ,
    טוב לפהסרת פימטציה , רציתי לדעת אם ניתן לקנות את זה ולעשות לבד בבית??אם כן איפה משיגים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מסכת הזהב

הוספת תגובה

• מסכת זהב לפיגמנטציה

אורית בן יהודה
    20/11/2010

היי, ברוכ/ה הבא לפורום.
    מסיכות זהב יש להרבה חברות קוסמטיקה, הן מיועדות למיצוק העור לזוהר , מתן לחות ומשמשות כמסיכות יופי.ניתן להשיג אצל קוסמטיקאיות מסיכת זהב של חווה זינגבויים, מסיכת זהב של הולילנד ועוד.
    מסיכות מבהירות מומלצות(לזמן קצר ולא כתמים עמוקים) :מסיכת הבהרה עם רטינול של חברת תפוח, מסיכת הבהרה של N.B.C.
    להסרת/הבהרת פיגמנטציה (כתמים בעור) יש לטפל בחומרים פעילים הן באופן קבוע בבית והן אצל קוסמטיקאית חשוב מאוד להגן על עור הפנים עם מסנן קרינה ולמרוח מספר פעמים ביום. אם את/ה מעוניין להבהיר פגמטציה אשמח לפרט יותר.
    בהצלחה,
    אורית בן יהודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אני אשמח

מילי
    24/11/2010

אני מעוניינת להבהיר את הכתמים שיש לי בעור הפנים , מצח , שפם ומסביב לאף .... בקיץ זה נראה כאילו נשרפתי והתקלפתי . באסה . איך אני יכולה לדעת אם זה כתמים עמוקים או לא ?

אמשח לעזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו