שתי שאלות חשובות בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות חשובות בבקשה
    כואב הלב ..!!
    24/11/2010

שלום לכם אני בת 18 יש לי שתי שאלות :

1. אני צריכה לעבור בימים הקרובים ניתוח לב פתוח רציתי לדעת אם קיימת אפשרות לקוסמטיקה אחרי זה בכוונה להסתיר את סימני הניתוח (למראה יותר נעים) איך ואיפה עושים ??
    2. יש לי בפנים המון ראשים שחורים השתדלתי פעמיים לעבור לקוסמטיקיית ולא עזר הוא תמיד חוזר אז מה לעשות האם יש דרך אחרת חוץ מזה וחוץ מסבון פנים עם גרגירים כי השתמשתי הרבה ..???
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי שאלות חשובות בבקשה

הוספת תגובה

• שתי שאלות חשובות בבקשה - תגובה

אורית בן יהודה
    24/11/2010

היי רואן :)ברוכה הבאה לפורום.
    1.ראשית בהצלחה בניתוח והמון בריאות, לשאלתך ישנן רצואות סיליקון בהו משתמשים פלסטיקאיים לאחר ניתוחים אסטתיים, רצועות הסיליקון מונחות על גבי הצלקת במטרה
    לעשותה כמה שפחות בולטת לאחר ההחלמה, איני רואה שום סיבה מדוע לא להשתמש
    בהן לאחר כל ניתוח כדי למזער את ההצטלקות.
    2. טיפול בעור שמן דורש הרבה יותר מסבון פנים עם גרגירים, מומלץ להשתמש בחומרים קרטוליים כגון חומצה גליקולית, חומצה אזלאית ועוד כדי להפחית את הפרשת השומן .
    ערכי חיפוש בפורום זה כתבתי רבות על טיפולים שונים לאקנה ולעור שמן.
    אני ממליצה לך לגשת לקוסמטיקאית רפואית טובה לאבחון והתאמת טיפול מתאים הן בקליניקה והן בביית.
    בהצלחה בניתוח,
    אורית בן יהודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו