חימצון שיער גוף.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חימצון שיער גוף.
    אילנית
    25/11/2010

האם חימצון שיער גוף גורם להתרבות השיער והתארכותו??תודה מראש דנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חימצון שיער גוף.

הוספת תגובה

• חימצון שיער גוף. - תגובה

רחל סיטבון
    28/11/2010

שלום אילנית וברוכה הבאה לפורום.
    חימצון שיער אינו גורם להתרבות השיער והתארכותו. השיער צומח ונושר במחזוריות ולכן כאשר רואים את הגוון הכהה בסמוך לעור לעומת הגוון הבהיר אותו חימצנת נדמה כי השיער מתארך, ולא כך הדבר, כדי שנשפיע על מקוריות השערה יש לחדור פנימה לשורש השיער . כל שאת עושה הוא הבהרת שיער מעל לפני העור ולא מתחתיו.

הערה: לבדוק הוראות שימוש לפני הנחה על העור.

בברכה
    רחל סיטבון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חימצון שער בבטן

יעל
    23/06/2011

שלום אני בת 14 ואני רוצה להבהיר את השער שלי בבטן . אני ממש לא רוצה שעבה ולא לגלח כי אני לא רוצה להיתעסק עם הכאב של השעבה או הלייזר ואמרו לי שגילוח עושה קוצים ומגביר את הצמיחה של השערות . אני רוצה לחמצן אבל אני לא יודעת אם זה מותר לגילי והאם יש לזה תופעות? כמו שמעתי שמתי שהשער גודל אפשר ליראות את השורש השחור שזה יהיה רע ומיותר להבהיר , אני גם רוצה לדעת איזה תחשיר טוב כדאי ליקנות אמרו לי שיש משחה מיוחדת וקוראים לה JOLEN אמרו שזה ממש טוב וכדאי , האם היא טובה כמו שאומרים? וגם כול כמה זמן צריך לצבוע מחדש?

תודה D:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו