שאלה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה.
    אילנית
    27/11/2010

אני בת 18 וסובלת מהיותי קטנה משיעור יתר.
    יש לי שיעור מיותר בסנטר(למרות שהוא לא ממש כהה אך נראה לעין),בחזה(כל החזה לא רק מסביב לפטמות)השיערות כהה אך לא ממש עבות וארוכות.בבטן(כל הבטן כולל הצלעות בישבנים,בגב התחתון.אך ביידיים ובכתפיים אינני שעירה.
    קיבלתי מחזור לראשונה בגיל 12,הוא לא היה סדיר אף פעם ורק אכשיו ב-3 פעמים האחרונות הוא נהיה סדיר.איך אני יכולה לדעת מה הסיבות לשיעור יתר??חשוב לציין שלאימי ולאחיותי אין שיערות בישבנים ובחזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה.

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה

אילנית
    29/11/2010

אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה. - תגובה

רחל סיטבון
    30/11/2010

שלום אילנית וברוכה הבאה לפורום.
    את מציינת דבר מאוד חשוב והוא אי סדירות מחזור במשך שנים.
    מחזור לא סדיר מעיד על חוסר איזון הורמונאלי ומונה על יתר השלכותיו גם שעירות יתר.
    מעבר לחלק האסתטי, חשוב שתדעי שמחזור לא סדיר הינו מצב לא תקין בכלל.
    ממליצהמאוד לפנות לרופא נשים ולבצע סדרת בדיקות.

בהצלחה

רחל סיטבון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

אילנית
    01/12/2010

למרות המחזור הלא סדיר הוא משפחתי ולאחרונה הוא כבר התחיל להסתדר לי ולהתאזן??
    ואמי התקשרה לרופא בהדסה והוא אמר לך שיש צורך בבדיקות רק אם ההפרש בן המחזור הוא יותר מחודשיים או שלוש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה - תגובה

אורית בן יהודה
    05/12/2010

כמו שרחלי המליצה וכן מנסיון אישי עם מטופלות מאוד מומלץ לערוך בדיקות, לא מזיק
    ויכול למנוע הרבה תסכול בהמשך.
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו