מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלותדינה28/11/2010
שלום רב
רציתי בבקשה להבהיר לעצמי כמה דברים,
1. לגבי קרם הגנה. אינני נחשפת לשמש למעט 10 דקות בבוקר וכ 20 דקות בצהריים(נסיעה).העור שלי מאוד בהיר עם נמשים בהירים תמיד.מידי פעם מורחת קרם חומצות הידרוקסיות ע"מ לשמור על מראה העור(בת 38).אך לאחרונה הקוסמטיקאית המליצה להמעיט או אפילו להפסיק כדי שהעור לא יתרגל וכרגע המצב בסדר.לכן אני משתמשת בקרם לחות עם אנטיאוקסידנטים+סרום.
השאלה היא איזה מקדם הגנה כדאי למרוח? אין לי כל כך אפשרות לחדש באמצע היום.אני שמה SPF 50 אבל עכשיו חורף, והוא גם די שומני, מלבין.יש לי עור מעורב.אולי אפשר לקבל המלצה למשהו טוב ולא מכביד?
2.קרם עיניים.יש לי עור מאוד דק, עדין ואלרגי בעפעפיים, ניסיתי המון קרמים\גלים.לא הייתי רוצה לשים באיזור הזה חומרים חזקים כמו חומצות או ויטמיןA. מה בכל זאת מומלץ? תכשיר שהוא עדין ובאותו זמן עוזר נגד סימני הגיל?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות - תגובה
רחל סיטבון30/11/2010שלום דינה וברוכה הבאה לפורום.
1. קרם הגנה הינו בעל חשיבות גבוהה מאוד לכלל בני האדם ובפרט לבהירי העור והמנומשים. חשיפה יומיומית לשמש למשך 30 דקות כפול מספר שנות החיים שלנו זה די והותר לגרימת נזק משמעותי.
המלצתי היא: למרוח קרם הגנה עם כל חשיפה לשמש, גם קצרה ככל שתהיה. אם עורך הוא שמנוני רצוי להשתמש בקרם הגנה נטול שומן. קיים כמעט ברוב החברות תבקשי כשאת קונה. לגבי קרם הגנה מלבין: פשוט לשים כמות קטנה ולהספיג במלואו.
בעיניין קרם חומצות הידרוקסיות- איני מוצאת שום בעיה בשימוש בו. העור כמו כל הגוף שלנו מבקש איזון ואם מתאפשרת התערבות חיצונית שאינה פוגעת אילא להיפך אף תורמת אז אין בכך דבר רע. גם לספורט ולתזונה נכונה הגוף מתרגל. קרם אנטיאוקסידנט הוא נהדר ותמשיכי להשתמש.
2. קרם עיניים - מומלץ מאוד של חברת מאריקור, חברה צרפתית מובילה ואיכותית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)