טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום יש לי קרטוז פילוסיס או פילאריס לא זוכרת בדיוק איך אומרים (בדקתי אצל רופא עור ) זה מגנטיקה , אצלי עוד זה יחסית קל : תיאור הבעיה : פצעים קטנים קטנים יבשים נראה לי שלא כל כך נתן לראותם אך במגע זה כאילו גילחתי :(
זה מופיע אצלי ברגליים אחוריות בעיקר ובישבן למתה , מאוחרי הזרועות , וקצת בצדדים של שוקיים....יש לכם פיתרון , ניסיתי הכל , פילינג אני עושה כל הזמן בבית , טבעיים אגב , קרם גוף אני שמה בערך פעמיים ביום , יום ולילה , ובא לי שיהיו לי רגליים חלקות כבר זה מגביל אותי עם גברים את האמת , אני לא נותנת להם לגעת לי ברגליים כי זה הרגשה שכאילו גילחתי , וזה נראה שיש לי צמרמורות קבוע :(
אשמח לעזרה תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מילי שלום וברוכה הבאה לפורום. אני מקווה שהבנתי נכון את תיאורך, ולפיכך, פילינגים הם הדבר הנכון לעשות. המלצתי: תפני לקוסמטיקאית, משום שאצלה ריכוזי הפילינג יותר משפיעים ומשמעותיים מאשר אלה הניתנים לשימוש ביתי.
בהצלחה
רחל סיטבון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד