מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניקוי גבות לגבר .ניר29/11/2010
שלום ,
אני גבר כבן 18 , אני כבר הרבה זמן מתלבט האם כדאי לי לנקות את גבותי כך שיראו מסודרות יותר .. לא שיש לי גבות נוראיות פשוט הייתי רוצה אותם נקיות ומסודרות יותר .
החשש שלי הוא שאני ילך לקוסמטיקאית והיא תסדר לי אותם בצורה נשית או בצורה שלא תתאים לפנים שלי דבר שמפחיד אותי .. הייתי רוצה שתגידי לי מה לבקש מהקוסמטיקאית כך שהגבות יראו נקיות אסטתיות אך עם זאת גבריות !
החשש השני שלי הוא שאני בלונדיני וגם גבוותי בהירות , הפחד שלי הוא שהשערות שימרטו מהגבה יגדלו בצורה שחורה ועבה וברגע שאני יפסיק לנקות חצי גבה תיראה בהירה (בלונדינית) וחציה ככה (שחורה) האם יש הגיון לפחד שלי ? ואם כן מה אפשר לעשות בנידון ?
אשמח לתשובה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי גבות לגבר . - תגובה
רחל סיטבון30/11/2010נועם, צהריים טובים וברוך הבא לפורום.
ראשית, כקוסמטיקאית חשוב לי לומר שאסתטיקה וגברים הפך להיות עיניין נפוץ מאוד ורובכם מטפלים בעצמכם לא פחות מנשים ועל כך כבוד.
שנית, התנסחת והסברת את עצמך מאוד יפה כך שכל קוסמטיקאית תבין את רצונך. אל חשש בעניין זה.
בעיניין האחרון, יש הגיון קל בפחד שלך. וכאן אסביר מעט. כל מריטה שבאה במגע עם השורש משנה מעט את מקוריות השיערה, לא ידוע אם היא תצמח כהרגלה או שהיא תשנה זוית צמיחה, תתקשה, תתרכך ולעיתים גם עשויה לשנות את צבעה. זה לא קורה תמיד, אך כן קיים הסיכוי. מה שחשוב לדעת, שהרי הצמיחה הנוכחית כרגע מפריעה לך ובכל מקרה אתה מעוניין להסיר את השיער, אז מה משנה צבעו או מרקמו בכל מקרה הוא שם וצריך להסירו.
דבר נוסף אם זה לא מספק אותך, כיום יש לא מעט מכונים המסירים שיער לטווח ארוך.
כל שתחליט שיהיה בהצלחה
רחל סיטבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ניר12/12/2010תודה רחל ,
רציתי לשאול האם אולי רק דילול הגבות ע'י מספרים המיוחדות לגבות ישפר משמעותית את המראה של הגבה והמראה הכללי של הפנים ויחסוך ממני מריטה של שיערות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
רחל סיטבון12/12/2010ערב טוב,
אתה בהחלט יכול להתחיל מגזירה של שיער הגבות ואם זה לא יספק תעצב אותן כפי שאתה רוצה רק תדאג להסביר את עצמך בפני אותה מעצבת אליה תבחר ללכת.
שוב בהצלחה
רחל סיטבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)