מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נקודות בפניםחסוי09/12/2010
שלום,
יש לי נקודות אדומות שנמצאות על הלחיים וזה נראה לי שזה כתוצאה מפצעי אקנה שהיו לי (ונשאר לי עכשיו קצת) .
הנקודות האדמות שיש לי על הפנים נוצרו לפני כחצי שנה ועדיין לא נעלמו לחלוטין.
מה אני לכולה לעשות בנוגע לנקודות האלה כדי שייעלמו לחלוטין ?
(הוספתי תמונה אם זה יעזור )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המליצו לי להשתמש במשחה המכילה:
חסוי09/12/2010טלק ולימון מערבבים ומורחים על העור וצריך לישון עם זה, וכך יעלמו לי הכתמים לחלוטין ...
האם זה כדאי .?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטיפול הנכון
אורית בן יהודה10/12/2010הי בורוכה הבאה לפורום.
את סובלת מפוסט אקנה .אלו הסימנים האדומים שאת מתארת, לימון הוא תרופת סבתא להבהרת כתמי עור חומים ומאוד שטחיים הטיפול שהומלץ לך לא יזיק, אך כדי לקבל מרקם עור חלק במצב של פוסט אקנה עלייך להשתמש בחומרים פעילים יותר: חומצה גליקולית רצוי של חברת MGP הפורמלות שלהן פעילות מאוד בשל הקטנת המולקולות מהם מורכבים התכשירים ובשל רמת חומציות 3 (PHׂ) ז"א חדיר ופעיל יותר וסרום רטינול XX של אותה חברה
שילוב תכשירים אלו יחדשו את העור וסרום הרטינול יגרום לשפעול הדרמיס ולשגשוג תאים חדשים ובריאים. בשימוש בתכשירים אלה חובה להניח על העור קרם הגנה SPF 30 , אין צורך ביותר גבוהה הם יותר כבדים ומכבידים על עור שסבל מאקנה את קרם ההגנה יש למרוח מס פעמים ביום, גם בחורף שמעונן וגשום קרינה יש תמיד, קרני הUV חודרים גם מבעד העננים.
כמובן שהמלצה על גבי הפורום אינה מספיקה, ממליצה לך לגשת לקוסמטיקאית רפואית טובה, אולי יש מקום מעבר לחומרים פעילים לבצע פילינגים קלים לזרוז התהליך, כמובן לאחר יעוץ מקצועי.
בהצלחה אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה על התשובה ...
חסוי10/12/2010היכן ניתן להשיג מוצרים אלה? והאם צריך מרשם רופא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)