הסרת שיער במקום רגיש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער במקום רגיש
    מעיין
    09/12/2010

אני מעוניינת להסיר שיער מסביב לפיטמות. (יש לי שערות ארוכות וכהות :( ) מה הדרך הטובה ביותר והאם יש סיכון לצלקת??

אני שואלת כדי לקבל את חוות הדעת מהניסיון שלכם לאור השנים, כי מאמרים קראתי לרוב.

כמה זמן ההערכה לטיפול?

תודה רבה מראש!

מעיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער במקום רגיש

הוספת תגובה

• כמו-כן שכחתי להוסיף

מעיין
    09/12/2010

שעורי שחום ולכן החשש שלי מכתמים באזור הרגיש הזה. אני בת 30.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעור בפטמות

אורית בן יהודה
    10/12/2010

היי מעיין ברוכה הבאה לפורום.
    סביב הפטמות במיוחד בעור כהה כשלך הנוטה לפגמנטציה מאוד מומלץ להסיר שיער ע"י אולטאסאנד עובד סלקטיבית על כל שערה מבלילפגוע בעור ומבלי לעורר זקיקים רדומים, יש להתמיד בטיפול כדי לראות תוצאות.
    לגבי מספר הטיפולים הדרושים , זו שאלה שאיני יכולה לענות עליה ולהישאר אמינה משום
    שצמיחת השיער תלוייה בכל כך הרבה גורמים ומס' הטיפולים הוא אינדבידואלי - התמדה תביא לתוצאה רצויה.
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך! כמו-כן עיינתי באתרך

מעיין
    11/12/2010

וראיתי שאכן ההמלצה היא במכשיר זה או במחט חשמלית-אפילציה.
    לפי מה מקבלת המטפלת החלטה במה לטפל? או שזה לא משנה ברמה העקרונית.
    (אולי יש גם שיקול כספי?).

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך! כמו-כן עיינתי באתרך - תגובה

אורית בן יהודה
    12/12/2010

היי,המטפלת יכולה להמליץ על טיפול באולטראסאונד בעדיפות על אפילציה במקרים של עור הנוטה לפגמנטציה .
    בסופו של דבר את ההחלטה האם לטפל במחט חשמלית או באולטרסאונד מקבלת המטופלת לא המטפלת, המטופלת היא זו שמחליטה לפי שיקולים והעדפות שלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו