מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפלציהבר19/12/2010
אורית שלום, רציתי לבדוק איתך אני סובלת שנים משערות שגודלות מתחת לעור במפשעה ובכול האזור זה מציק ויותר ממציק זה גורם לי לבושה, על חיי מין איני יכולה לשתף כי אין לי!!!
כי תמיד יש לי נפיחות גדולה כמו חצקון מוגלתי (אני מצטערת אני יודעת שזה מגעיל)
אני אציין שהאזור מצולק וזה פשוט גורם לי לדכאון
האזור האיטנטימי ממש רגיש אצלי , הפתרון שלי הוא אפלציה אך אני מפחדת שיכאב לי
אנפרא עשיתי וזה עשה לי כתמים שחורים קשים וזה עדיין לא ירד.
כול חודש אני סובלת מהתופעה המחרידה הזאת ועד שהפצע מגליד נוצר עוד אחד
הייתי אצל רופא עור אין פתרון.
תעזרי לי בבקשה תעשי שאהיה שפויה שוב ואתחיל לצאת עם גברים
אני בת 30 ... ואני שחומה מאוד... עור של אתיופית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורית
בר19/12/2010אשמח שתתני לי המלצה למישהי באזור נתניה שעושה אפלציה
תודה
בר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורית - תגובה
רחל סיטבון23/12/2010שלום בר וברוכה הבאה לפורום
אבקש ממך לציין האם ניסית טיפולים שונים פרט להסרת שיער ב - IPL כפי שציינת.
מה השיטה שבה את מסירה שיער כיום, כלומר, האם את מגלחת או מסירה עם שעווה?
האם התופעה קבועה או שרק בתקופת צמיחת השיער?
אינני יודעת מה חומרת המצב.
אני ממליצה על שני אמצעי טיפול לבעלי עור כהה:
1. פוליסן הוא אחד התרחיפים היותר מועילים שיש לטיפול בתופעת השערה ההפוכה. אילו מים שמניחים אותם על העור מס' ימים לפני הסרת השיער במהלך תקופת הסרת השיער ומעט לאחריה.בד"כ משפר את המצב ובשימוש קבוע לעיתים אף פותר את הבעיה. ניתן לרכוש אצל כל קוסמטיקאית.
2. אפילציה יכולה להועיל משום שכבר לא יהיה שיער שיגרום לדלקת. זהו אכן טיפול לא נעים אך יש אמצעי אילחוש שמניחים על העור זמן מה לפני ההסרה וזה מקל על הכאב.
אינני יכולה להמליץ בפורום על אף קוסמטיקאית /אפילטורית, ואינני מכירה קוסמטיקאית מאזור נתניה. אך אם תפני למוסדות ללימודי קוסמטיקה באתרי האינטרנט שם תמצאי רשימות של קוסמטיקאיות ואף תוכלי לקבל המלצה מהמוסד עצמו.
בברכה
רחל סיטבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפלציה -תגובה
אורית בן יהודה25/12/2010היי בר:)
אני מכירה את התופעה והיא בהחלט גורמת לאי נוחות , עור שחום כשלך דורש מעקב רפואי במיוחד לאחר הכויות והפגמנטציה שנגרמו לך,עצתי לך לגשת לרופא עור אחר,תמיד חשוב לפנות לרופא אחר ולשמוע חוות דעת נוספת. ברפואת עור ניתן לטפל בדלקות באזור המדובר בעזרת ספירט סליציל ומשחות אנטיביטיות- ימנע את צמיחת השערות מתחת לעור ויטפל בדלקות. בפיגמנטציה ניתן לטפל ע"י פורמולת גליקמן המכילה רטין A הידרוקינון, הידרוקוטיזון וחומצה קוג'ית יש חשיבות רבה לאחוזים הנכונים במקרה שלך ריכוז גבוה יותר של הידרוקרטיזון עשוי למנוע גירוי יתר ,חשוב שתהיי במעקב אצל הרופא המטפל ורצוי להתחיל את הטיפול בהקדם, ככל שכתם נשאר זמו רב יותר על העור קשה יותר להיפתר ממנו.
לגבי אפילציה ,אפשר אך לא מומלץ, עור כמו שלך יפתח כתמים גם מאפילציה.
בקוסמטיקה הרפואית יש חומרים נהדרים להבהרת כתמים,
אך במקרה שתיארת חשוב שתטופלי ע"י הפורמלה שהמלצתי ותהיי במעקב.
במקביל את יכולה לעבור הסרת שיער באולטרא סאונד התהליך לא כואב ואינו מותיר כתמים על העור
את יכולה להכנס לאתר הכתובת בלחיצה על התמונהולקרוא יותר על חומרי הבהרה , הסרת שיער בככל כולל אפילציה ואולטראסאנד.
המון בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורית - סיפור בהמשכים
בר02/05/2011אורית ורחל היקרות,הפורום מלמד ומעשיר תודה לכן ,חלק מההמלצות ישמתי,רחל את התכשיר המימי לשערות חודרניות קנית מקוסמטקאית הוא לא ממש עזר. נראה לי שהעור פשוט לא מגיב אלא צריך להוציא את השיער אחת ולתמיד
אבל בנות עשיתי ניתוח כירוגי רק באזור אחד כרגע להוצאת השיער החודרני(תבינו כמה קשה מצבי)לא הייתי מוכנה לקחת סיכון על איזורים נוספים!!!
בקיצור אני שמה לב בתשובות שלהן כמה אתן אמיתיות האם תוכלו לעזור לי ?
אני רוצה לעשות אפילציה בכול האזור למטה,הכול לא רק מפשעות , אני לא יכולהעם השיערות האלה כבר !!! מישהי מתנדבת לקבל אותי לטיפול?
ביררתי לגבי המכשיר החדיש SELECTIF PRO ונאמר לי שהוא לא ממש אפקטיבי לגבי כי אני כהה מידי (עור של אתיופית)
בכול אופן אשמח להגיע להתיעצות אצלהן בפ"ת , אם אתן עובדות בימי שישי זה מעולה לי אני אגיע מנתניה
תצילו אותי בבקשה
יום טוב
בר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורית - סיפור בהמשכים - תגובה
אורית בן יהודה04/05/2011בר שלום אני ורחל שמחות שאת מוצאת את הפורום מלמד ומעשיר.
מכשיר הselectif אינו חודרני ואינו מותיר פיגמנטציה, אפילציה לעומת זאת עלולה לגרום לפיגמנטציה אצל כהת עור כמוך (עור של אטיופית). אני מקבלת בפתח תקווה ועושה אפילציה כבר 23 שנה,
אשמח להפגש אתך ליעוץ , צרי קשר ב 03-9332857
לאחר שאראה אותך נדע כיצד להתקדם.
יום טוב אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)