מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת כתמי אקנה באמצעות IPLמיכל23/12/2010
שמעתי על טכנולוגיית ipl להסרת הכתמים שנותרו בעקבות חצ'קונים שפוצצתי . אני בת 16 ומאוד רציתי לעשות את הטיפול אך רציתי לפני לדעת מהם הסיכונים הכרוכים בטיפול זה ? האם לאחר הטיפול יהיו לי עוד ח'צקונים ? האם הוא מתאים לעור רגיש ? האם אפשר להיחשף אחרי הטיפול לשמש ? וכמה טיפול כזה בערך עולה ואיפה מבצעים אותו ?
אשמח אם תענו לי , תודה מראש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עליי
מיכל25/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת כתמי אקנה באמצעות IPL - תגובה
רחל סיטבון26/12/2010שלום מיכל וברוכה הבאה לפורום
מיכל, לא ברור, האם את עדיין סובלת מפצעים?
אני אצא מנקודת הנחה שלא. ושנותרו לך כתמי פוסט אקנה (כתמים שנותרו כתוצאה מנוכחות פצעים בעבר)
IPL אכן מטפל בכתמים עד לכדי הבהרתם ולעיתים העלמות, זה מאוד תלוי בגיל הכתם, עומקו ועוד...
לשאלותייך:
1. הסיכונים הכרוכים בטיפול זה הם שיתכן מצב בו הטיפול לא ישפר כלל את המצב, במהלך הטיפול ולאחריו יתכנו כוויות בדרגות שונות (צריבות, אדמומיות ואף שלפוחיות).
2. טיפול מסוג זה לא מעורר אקנה (פצעים).
3. הוא מתאים לרוב סוגי העור וביניהם גם הרגיש.
4. אי אפשר להיחשף לשמש בימי הטיפול. החשוב הוא לא להיות עם עור שזוף משום שזה מפחית את יעילות הטיפול וכי זה עלול לגרום לכוויות.עם חשיפה לשמש יש למרוח מקדם הגנה.
5. טיפול כזה מבצעים בכל המכונים הגדולים ואצל קוסמטיקאיות. המחיר ניתן פר אזור ל- 8 עד 10 טיפולים, בערך, והוא משתנה ממכשיר אחד לאחר ומקוסמטיקאית אחת לאחרת.
תיגשי לשלושה מקומות שונים שיראו, יבדקו ויעריכו את מצבך.
בהצלחה
רחל סיטבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)