הסרת כתמי אקנה באמצעות IPL

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת כתמי אקנה באמצעות IPL
    מיכל
    23/12/2010

שמעתי על טכנולוגיית ipl להסרת הכתמים שנותרו בעקבות חצ'קונים שפוצצתי . אני בת 16 ומאוד רציתי לעשות את הטיפול אך רציתי לפני לדעת מהם הסיכונים הכרוכים בטיפול זה ? האם לאחר הטיפול יהיו לי עוד ח'צקונים ? האם הוא מתאים לעור רגיש ? האם אפשר להיחשף אחרי הטיפול לשמש ? וכמה טיפול כזה בערך עולה ואיפה מבצעים אותו ?
    אשמח אם תענו לי , תודה מראש .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת כתמי אקנה באמצעות IPL

הוספת תגובה

• דילגתם עליי

מיכל
    25/12/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת כתמי אקנה באמצעות IPL - תגובה

רחל סיטבון
    26/12/2010

שלום מיכל וברוכה הבאה לפורום

מיכל, לא ברור, האם את עדיין סובלת מפצעים?
    אני אצא מנקודת הנחה שלא. ושנותרו לך כתמי פוסט אקנה (כתמים שנותרו כתוצאה מנוכחות פצעים בעבר)
    IPL אכן מטפל בכתמים עד לכדי הבהרתם ולעיתים העלמות, זה מאוד תלוי בגיל הכתם, עומקו ועוד...
    לשאלותייך:
    1. הסיכונים הכרוכים בטיפול זה הם שיתכן מצב בו הטיפול לא ישפר כלל את המצב, במהלך הטיפול ולאחריו יתכנו כוויות בדרגות שונות (צריבות, אדמומיות ואף שלפוחיות).
    2. טיפול מסוג זה לא מעורר אקנה (פצעים).
    3. הוא מתאים לרוב סוגי העור וביניהם גם הרגיש.
    4. אי אפשר להיחשף לשמש בימי הטיפול. החשוב הוא לא להיות עם עור שזוף משום שזה מפחית את יעילות הטיפול וכי זה עלול לגרום לכוויות.עם חשיפה לשמש יש למרוח מקדם הגנה.
    5. טיפול כזה מבצעים בכל המכונים הגדולים ואצל קוסמטיקאיות. המחיר ניתן פר אזור ל- 8 עד 10 טיפולים, בערך, והוא משתנה ממכשיר אחד לאחר ומקוסמטיקאית אחת לאחרת.
    תיגשי לשלושה מקומות שונים שיראו, יבדקו ויעריכו את מצבך.

בהצלחה

רחל סיטבון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו