מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כנסו כולם בבקשה נושא מאוד חשוב !!!!גל03/01/2011
יש הסבר מובן לשאלה למה בשביל שעת טיפול באפילציה או בסלקטיף פרו אני צריך למשכן את האוטו ? יש הרגשה שהקוסמטיקאיות מנצלות את הנושא הרגיש שלנו כדי לגבות מאיתנו טונות של כסף, בטיפול לייזר רגיל ברשת מאוד מוכרת ואיכותית, לטעמי הכי איכותית היום אני מטופל בכל הגוף שזה כולל: שוקיים, ירכיים, מפשעות, ישבן, וגב תחתון, בטן וחזה- במחיר של 13000, שזה ל12 טיפולים ובמכשיר הלייטשיר שזה אחרי 12 טיפולים יותר חלק מאמא. ושעה של טיפול במכשיר הסלקטיף פרו אחרי הנחה(!) אני צריך לשלם 500 שקל וזה מספיק ב ד י ו ק להורדה של 80 שיערות במקרה הטוב, ואני מדבר מניסיון! קשה לי, באמת שקשה לי בגיל הצעיר שלי ששיערות הגוף שלי נורא מפריעות לי ומורידות לי את הביטחון העצמי לשלם בעבור שעת טיפול מחיר של 500 שקל, כמובן שהאיזור אצלי הוא קצת גדול והורמונלי (לכן לייזר לא יעיל באיזורים ההורמונלים) אז אני צריך עבודה של לפחות 3 שעות לטיפול אחד=1500 שקל, זה איזור הורמונלי אז צריך נגיד פעם בשבוע. 1500 ש"ח, וצריך לעשות חזרות על האיזור, נגיד 10 חזרות, שזה יוצא כבר 15000 וזה באמת במקרה הטוב, אז בואו נעיף מבט למעלה לכל האיזורים שבהם אני מטופל בלייזר ב13000 שקלים שזה 85 אחוז מהגוף, נשאר עוד איזורים נורא קטנים כמו גב עליון וכתפיים, כמו שאמרתי רק להסיר שיער מהכתפיים בעזרת הסלקטיף או אפילציה יעלה לי מחיר של 15000, אז למה לעשות את זה? באמת איפה ההגינות שלכן אתן הקוסמטיקאיות? תגבו מחיר שעת עבודה במחיר של 100 שקלים מקסימום וגם זה הרבה כסף. בסך הכל אפשר להגיד שתפסתן אותנו למטה ועשקתם לנו את הכיס וזה נורא כואב ולעבוד כ"כ הרבה זמן בשביל להסיר את השיער שלא לדבר שלפעמים הטיפול לא אפקטיבי, אני מרוויח לשעה 25 ש"ח, אתן מרוויחות 500, כמה שעות אני צריך לעבוד כדי לשלם לכן לשעת עבודה שלכן? התשובה היא: 20. להגיע ל3 שעות עבודה שלכן אני צריך לעבוד 60 שעות !!. מי שיש לו תשובה הגיונית אשמח לקבל אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנסו כולם בבקשה נושא מאוד חשוב !!!! - תגובה
אורית בן יהודה06/01/2011היי גל ברוך הבא לפורום.
התשובה מאוד פשוטה, לא מבצעים אפילציה או סלקטיף פרו באזורים המגיבים ללייזר או IPL
כמו שכתבת לא משתלם ויקר .כל עוד סוג השיער מאפשר טיפול בשטחים גדולים , ז"א השיער בעל פיגמנט כהה ומגיב לאנרגיה אופטית
סלקטיף פרו מיועד לשיער פלומתי ,לבן, ג'ינג', אזורים הורמונלים לדוגמא אזור הפנים בנשים
כאשר יש להזהר בעבודה באנרגיה אופטית העלולה לעורר זקיקים רדומים .
בקצרה העבודה בסלקטיף או אפילציה מיועדת רק לסוגי שיער שאינם מכילים מספיק פיגמנט או לאזור הורמונלי . בנוסף נעשה שימוש באפילציה או בסלקטיף פרו אצל אנשים שעברו סדרה של הסרת שיער כמו שאתה עובר עכשיו והשיער הנותר כתוצאה מהסרת שיער באנרגיה אופטית (אור) כבר דק וחסר פיגמנט ,שיער מסוג זה יגיב רק לאפילציה או לאולטרהסאונד - סלקטיב פרו .
לגבי המחיר שקוסמטיקיות גובות על סלקטיף, חשוב להבין שלכל פולס יש עלות גבוהה ווגם המכשור יקר מאוד. מקווה שהבהרתי לאיזה סוג שיער טיפולים אלו מיועדים , לכן חשוב שכל אחד יפעיל שכל ישר יתייעץ ולא יגרר לטיפולים יקרים ומי שאין ברשותו תקציב לטפל באזורים הורמונלים שיסתפק בהסרת השיער באותו אזור ע"י מריטה בשעווה.
בהצלחה,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)