צלקות אקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקות אקנה
    אורלי
    05/01/2011

אני בת 32 אם ל- 3 בנים, בצעירותי סבלתי מפצעי בגרות ונשארו לי על הפנים צלקות (לא עמוקות) והייתי מאוד רוצה להעלים אותם, יש סיכוי לעשות זאת בלי פלינג עמוק? יש לי גם נמשים האם יש סיכוי גם להעלים אותם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלקות אקנה

הוספת תגובה

• יש פתרון!

עינת
    06/01/2011

ניתן לטשטש עד ל 90% ע"י מכשיר חדשני הפועל על RF(גלי רדיו) , פעולתו היא מעין צריבה/טראומה קלה על גבי העור, חימום הדרמיס ובכך עידוד יצירת הקולגן .התוצאות מדהימות.מנסיון!אני אחות מוסמכת וקטסמטיקאית רפואית והמכשיר הוא בבעלותו של הפלסטיקאי שעמו אני עובדת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

עינת
    06/01/2011

בהמשך לתגובתי למעלה המכשיר פועל על צלקות למינהן ובנוסף על קמטים ופיגמנטציה - כתמי עור, משמש - למשל נמשים, כתמי הורמונלים וכאלו שבאים עם הגיל. פעולתו של המכשיר היא לשקם את העור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה זמן המוצר בשוק?

אורלי
    06/01/2011

ומה הסיכונים? האם זה כואב? מה העלות של הטיפולים? אני מניקה כרגע האם זה מפריעה? האם זה מותח גם את העור? איפה אני יכולה לקרוא על זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורית או רחל אתן יכולות לענות לי?

אורלי
    12/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורית או רחל אתן יכולות לענות לי? - תגובה

אורית בן יהודה
    13/01/2011

היי רחל , יש הרבה מכשירים בשוק בהם משתמשים פלסטיקאים , אך יש להזהר בהבטחות כאשר מדובר בהעלמת צלקות.
    בתחום הקוסמטיקה הרפואית משתמשים בטכנולוגיית ELOSבמכשירE-STYLE , בו ניתן לטפל בנמשים
    ולטשטש הצטלקיות להבהיר כתמים , דרושה סדרת טיפולים כאשר התוצאה היא מראה אחיד יותר של העור. גם רופאי עור ופלסטיקאים משתמשים בטכנולוגיה זו.
    בברכה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשית תודה על התיחסותך

אורלי
    13/01/2011

השיטה שהתכוונת היא גלי רדיו? כמה אחוזי הצלחה יש לזה? אני מכירה משהיא שמתעסקת בהסרת שיער (לא קוסמטיקאית) שמתחילה לעשות גם את זה בעזרת גלי רדיו האם את ממליצה? ומה סדר גודל המחירים פחות או יותר? וכמה טיפולים? האם התוצאות טובות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשית תודה על התיחסותך - תגובה

אורית בן יהודה
    17/01/2011

הי רחל,
    אני ממליצה לך לא להפקיר את פנייך אצל מי שאינה מוסמכת כקוסמטיקאית!

השיטה שכתבתי עליה היא ELOS המילה elos היא ראשי תיבות של: Electro Optical Synergy - שיטה המשלבת אנרגיית אור ,ipl בסינרג'ייה (בו זמנית) עם תדרי רדיו RF - גלי רדיו, אנרגיית האור והאנרגיה החשמלית(RFׂ )פועלות בו זמנית בשכבות העליונות והעמוקות של העור.
    גשי רק לקוסמטיקאית רפואית מוסמכת ובעלת נסיון בשימוש במכשור רפואי.
    התוצאות המתקבלות הן טובות , כמובן שיש לעשות תיאום ציפיות, כפי שכתבתי לך יש להזהר מהבטחות כגון "העלמת צלקות"
    המחירים שונים מקליניקה לקליניקה.
    מומלץ לבקר במספר קלינקות ולהפעיל שיקול דעת.

המון בהצלחה,אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו