מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צלקות אקנהאורלי05/01/2011
אני בת 32 אם ל- 3 בנים, בצעירותי סבלתי מפצעי בגרות ונשארו לי על הפנים צלקות (לא עמוקות) והייתי מאוד רוצה להעלים אותם, יש סיכוי לעשות זאת בלי פלינג עמוק? יש לי גם נמשים האם יש סיכוי גם להעלים אותם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש פתרון!
עינת06/01/2011ניתן לטשטש עד ל 90% ע"י מכשיר חדשני הפועל על RF(גלי רדיו) , פעולתו היא מעין צריבה/טראומה קלה על גבי העור, חימום הדרמיס ובכך עידוד יצירת הקולגן .התוצאות מדהימות.מנסיון!אני אחות מוסמכת וקטסמטיקאית רפואית והמכשיר הוא בבעלותו של הפלסטיקאי שעמו אני עובדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
עינת06/01/2011בהמשך לתגובתי למעלה המכשיר פועל על צלקות למינהן ובנוסף על קמטים ופיגמנטציה - כתמי עור, משמש - למשל נמשים, כתמי הורמונלים וכאלו שבאים עם הגיל. פעולתו של המכשיר היא לשקם את העור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן המוצר בשוק?
אורלי06/01/2011ומה הסיכונים? האם זה כואב? מה העלות של הטיפולים? אני מניקה כרגע האם זה מפריעה? האם זה מותח גם את העור? איפה אני יכולה לקרוא על זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית או רחל אתן יכולות לענות לי?
אורלי12/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית או רחל אתן יכולות לענות לי? - תגובה
אורית בן יהודה13/01/2011היי רחל , יש הרבה מכשירים בשוק בהם משתמשים פלסטיקאים , אך יש להזהר בהבטחות כאשר מדובר בהעלמת צלקות.
בתחום הקוסמטיקה הרפואית משתמשים בטכנולוגיית ELOSבמכשירE-STYLE , בו ניתן לטפל בנמשים
ולטשטש הצטלקיות להבהיר כתמים , דרושה סדרת טיפולים כאשר התוצאה היא מראה אחיד יותר של העור. גם רופאי עור ופלסטיקאים משתמשים בטכנולוגיה זו.
בברכה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית תודה על התיחסותך
אורלי13/01/2011השיטה שהתכוונת היא גלי רדיו? כמה אחוזי הצלחה יש לזה? אני מכירה משהיא שמתעסקת בהסרת שיער (לא קוסמטיקאית) שמתחילה לעשות גם את זה בעזרת גלי רדיו האם את ממליצה? ומה סדר גודל המחירים פחות או יותר? וכמה טיפולים? האם התוצאות טובות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית תודה על התיחסותך - תגובה
אורית בן יהודה17/01/2011הי רחל,
אני ממליצה לך לא להפקיר את פנייך אצל מי שאינה מוסמכת כקוסמטיקאית!
השיטה שכתבתי עליה היא ELOS המילה elos היא ראשי תיבות של: Electro Optical Synergy - שיטה המשלבת אנרגיית אור ,ipl בסינרג'ייה (בו זמנית) עם תדרי רדיו RF - גלי רדיו, אנרגיית האור והאנרגיה החשמלית(RFׂ )פועלות בו זמנית בשכבות העליונות והעמוקות של העור.
גשי רק לקוסמטיקאית רפואית מוסמכת ובעלת נסיון בשימוש במכשור רפואי.
התוצאות המתקבלות הן טובות , כמובן שיש לעשות תיאום ציפיות, כפי שכתבתי לך יש להזהר מהבטחות כגון "העלמת צלקות"
המחירים שונים מקליניקה לקליניקה.
מומלץ לבקר במספר קלינקות ולהפעיל שיקול דעת.
המון בהצלחה,אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)