מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קילוף עוראורלי12/01/2011
יש לי נמשים, פגמנטציה, ומעט צלקות הייתי לפני מספר ימים אצל קוסמטיקאית והיא המליצה לי על קילוף עור באמצעות מכשיר שנקרא RVIDERM במשך 10 טיפולים שמלווים במשחה שהיא מוכרת מסדרת הרטינול שמורחים בלילה, הטיפול איננו זול רציתי לדעת אם כדאי לי לעשות אותו או אולי יש משהו יותר זול וגם טוב שיש לך להמליץ, אני ממש מיואשת ורוצה שיעזרו לי, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קילוף עור - תגובה
אורית בן יהודה17/01/2011היי רחל,
מכשיר RVIDERM אכן נעשה בסדרה של טיפולים , חשוב מאוד לשלב מלבד רטינול חומרים
מדכאי מלנין - חומרי הבהרה הגורמים למלנין לשקוע , שילוב של קילוף כלשהו עם תכשרים מתאימים עשוי לתת לך מענה לפגמנטציה.
חשוב שתדעי גם לאחר קילוף כלשהו כשמדובר בכתמים - פיגמנטציה יש להמשיך
להשתמש בתכשיר ההבהרה כדי לשמור על תוצאות הטיפול (כ 3 פעמים בשבוע)
אחרת הכתם יצוף ויעלה חזרה.
במידה והטיפול יקר לך הסתפקי ברכישת תכשירים פעילים הכוללים: חומר קרטוליטי (מקלף/ממיס) רטינול וחומר הבהרה, התמידי בטיפול והכי חשוב התמרחי במסנןן קרינה
30 SPF מספר פעמים ביום.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)