מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקנה מתחת לעוריונית17/01/2011
שלום אורית
אני בת 28 וסובלת מפצעי אקנה על הפנים. הפצעים לרוב הם מעין גולות מתחת לעור, ללא ראש לבן שאפשר לנקז, והם כואבים נורא! בד"כ אני מורחת עליהם משחה (בנזואיל פרדוקסיל) אבל זה לא עוזר במיוחד....
לאחרונה אובחנתי כבעלת שחלות פוליציסטיות ואני מניחה שזה הגורם לאקנה.
כרגע אני לא מעוניינת להתחיל לקחת גלולות מכיון שאני מעוניינת להיכנס להריון.
אני שוקלת להתחיל טיפול של דיקור סיני בכדי לאזן את המערכת ההורמונלית, מכיון שאני לא מעוניינת להכניס לגוף שלי הורמונים מיותרים...
רציתי לשאול מהו הפתרון הקוסמטי שאת יכולה להציע לאקנה בהתחשב בכך שהוא נובע משחלות פוליציסטיות?
בנוסף יש לי מעט צלקות מפצעים ישנים והייתי רוצה לשמוע האם יש דרך להעלים אותם? וכיצד?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה מתחת לעור - תגובה
אורית בן יהודה18/01/2011היי חביבה ברוכה הבאה לפורום.
בלי לראותך בלתי אפשרי לתת המלצה מדוייקת לטיפול באקנה רק על סמך איבחון שחלות פוליצסטיות, בנות רבות סובלות מבעייה זו ואצל כל אחת הביטוי העורי הוא שונה.
את מתארת פצעים תת עוריים וכואבים דבר המעיד על אקנה דלקתי. במקרה זה טיפול ע"י אור כחול - פוטותרפיה עשוי לעזור מאוד בהפחתת הדלקת , אור כחול פוגע בחיידק האקנה P.ACNES ע"י פגיעה בחומר בשם פורפירין (רגיש לאור)המופרש ע"י חיידק האקנה ונחוץ לקיומו. סדרת טיפולי פוטותרפיה בצירוף קרם חומצה גליקולית בPH נמוך למריחה בלילה עשוי לשפר מאוד את מצבך, אך כאמור בלי לראותך ההמלצה היא כללית לאקנה דלקתית.
ניתן בהחלט לטפל באקנה הורמונאלי ללא נטילת גלולות, גשי לאבחון מסודר.
דיקור סיני ותזונה גם הם דרכי טיפול מועילות להתמודד עם חוסר איזון הורמונאלי,בנושא זה תוכלי להתייעץ בפורומים נוספים בפורטל זה.
המון בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלה פוליציסטית
מור נייברגר31/01/2011חביבה גם אני בת 28 סובלת מאקנה בעיקבות שחלה פוליציסטית אך אני גם קוסמטיקאית לכן אוכל לומר לך שכל פיתרון קוסמטי שתיבחרי הוא זמני ובמצבי אקנה חמור כמו שאת מתארת רק שילובים בין ראוקוטן אנטיביוטיקה וגלולות יכולות להשיג תוצאותלאורך זמן עוד אומר לך שאם את מנסה להרות בכל מצב יתנו לך הורמונים כדי להגביר את ייצור הזקיקים שאצלנו גדלים לא טוב.....אמליץ לך להתייעץ עם אנדוקרינולוגית ורופא עור במקביל בהצלחה יקירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)