טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, עשיתי הסרת שיער ברגל אצל קוסמטקאית ויש לי מעין שלפוחיות כאלה שלא עברו רואים אותם ממש מקרוב אבל עדין מציק,איזה חצי שנה לאחר ההסרה, פניתי לעו"ד שהגיש תביעה על 100 אלף ש"ח (+החזר תשלום על טיפול סדר גודל של אלף ש"ח) והקוסמטקאית הציעה לי שאני אסיר את התביעה והיא תחזיר לי את הכסף ותסדר את השלפוחיות הקטנות. היא באמת אישה טובה וזה קרה בטעות להערכתי. שאלתי האם לשמוח עליה או כבר הזיקה ואין דרך לתקן את הנזק? האם יש דרך סבירה להסיר את המזק בעור? תודה רבה אשמח לשמוע את תגובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי בורכה הבאה לפורום. נשמע שאת מדברת על הצטלקות קלאודית (הצטלקות עגולה/אובלית בולטת וחלקה יכולה להופיעה בגדלים שונים), צרפי תמונה . הצטלקויות מעין אלו נוצרות אצל אנשים הנוטים לכך(נדיר) והטיפול הוא ע"י הזרקת קורטיזון. ע"י רופא עור או פלסטיקאי ורצוי בהקדם. הכל בגדר השערה כמובן, ניגשת לרופא עור או פלסטיקאי לקבל אבחנה? בהצלחה, אורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד