עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    ניר
    24/01/2011

שלום ,

הייתי מעוניין לשאול לגבי הוצאת הנקודות השחורות מהפנים ..

1) כגבר שף פעם לא היה אצל כוסמטיקאית רציתי לשאול אם יצא לכם לטפל בגברים בנושא הזה ? כי אני ממש מתבייש ללכת .

2) מה המחיר של טיפול כזה ומה בעצם לבקש מהקסמטיקאית ?

3) האם אחרי הטיפול נישארים סימנים אדומים וכד' לפנים למשך זמן ? ואם כן למשך כמה זמן ?

אשמח לתשובה . תודה מראש .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

רחל סיטבון
    24/01/2011

שלום ניר וברוך הבא לפורום
    ראשית, אין כל רע בכך, בוודאי שיוצא לטפל בגברים והמון. אין ממה להתביש להיפך תגאה בכך שאתה מעוניין להיראות טוב ומטופח.
    מהקוסמטיקאית תבקש לבדוק האם אתה צריך טיפול ומהן ההמלצות שלה. אתה לא חייב לטפל באותו הרגע אלא לחשוב ולקבוע תור למועד אחר. חשוב לציין בשיחה עם הקוסמטיקאית שאתה מעוניין לבוא לייעוץ.
    בעיניין המחיר זה משתנה מאחת לאחרת תבדוק מס' קוסמטיקאיות ותוודא שהן לא רק משתלמות במחיר אלא גם באיכות.

בהצלחה
    רחל סיטבון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ניר
    25/01/2011

תודה רבה על התשובה .
    רציתי לשאול עוד משהו לגבי ניקוי גבות .. אם אני מתחיל לנקות ואחרי תקופה מפסיק הגבה תחזור לצורתה המקורית או שתגדל בצורה פרועה יותר ולא מסודרת ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו