שלום רב! בעיה קטנה של קמט במצח..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב! בעיה קטנה של קמט במצח..
    תמר
    26/01/2011

אני רוכבת באופן אינטנסיבי על אופנוע כבר מספר שנים, והקסדה מהיותה צמודה מאוד, נראה שהשאירה את סימניה.. היכן שהיא היתה לוחצת, באזור המצח, נהיה מין קו כזה לרוחב כל המצח, אני בת 26 וחייבת לציין שאין לי שום קמטים אחרים.. נראה שזה שזה משהו שהקסדה ממש יצרה וקיבעה :( אינני משתמשת בקרם לחות או מוצרים אחרים כי איני מבינה בהם וכשניסיתי זה תמיד עשה לי גירוי בעור.. אשמח לשמוע על מוצר טוב ואמין, גם אם יקר, שיוכל לעזור לטשטש קמט זה.. וגם על מוצרים בסיסיים שהעור זקוק להם - קרם לחות, קרם עיניים, מסכה, שמעתי שיש סרום אבל אני ממש לא מבינה בזה.. אשמח אם יהיה אפשר לכוון אותי לחברות מסויימות או מה אני צריכה לדעת שיהיה במוצרים..
    המון המון תודה!!
    תמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קמט במצח

אורית בן יהודה
    27/01/2011

הי תמר בורוכה הבאה לפורום.
    לחץ מקסדת אופנוע אינו יכול ליצור קמט, ככל הנראה מדובר בקמט הבעה שבהחלט יכול להופיע גם בגילך.
    יתכן שלחץ הקסדה במקום יצר פיגמנטציה המבליטה את הקמט,
    בכל מקרה, חשוב שתגשי לקוסמטיקאית רפואית שתאבחן את הבעיה ותתאים לך תכשירים המתאימים ספציפית לעורך.
    בהצלחה, אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו