מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רב! בעיה קטנה של קמט במצח..תמר26/01/2011
אני רוכבת באופן אינטנסיבי על אופנוע כבר מספר שנים, והקסדה מהיותה צמודה מאוד, נראה שהשאירה את סימניה.. היכן שהיא היתה לוחצת, באזור המצח, נהיה מין קו כזה לרוחב כל המצח, אני בת 26 וחייבת לציין שאין לי שום קמטים אחרים.. נראה שזה שזה משהו שהקסדה ממש יצרה וקיבעה :( אינני משתמשת בקרם לחות או מוצרים אחרים כי איני מבינה בהם וכשניסיתי זה תמיד עשה לי גירוי בעור.. אשמח לשמוע על מוצר טוב ואמין, גם אם יקר, שיוכל לעזור לטשטש קמט זה.. וגם על מוצרים בסיסיים שהעור זקוק להם - קרם לחות, קרם עיניים, מסכה, שמעתי שיש סרום אבל אני ממש לא מבינה בזה.. אשמח אם יהיה אפשר לכוון אותי לחברות מסויימות או מה אני צריכה לדעת שיהיה במוצרים..
המון המון תודה!!
תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמט במצח
אורית בן יהודה27/01/2011הי תמר בורוכה הבאה לפורום.
לחץ מקסדת אופנוע אינו יכול ליצור קמט, ככל הנראה מדובר בקמט הבעה שבהחלט יכול להופיע גם בגילך.
יתכן שלחץ הקסדה במקום יצר פיגמנטציה המבליטה את הקמט,
בכל מקרה, חשוב שתגשי לקוסמטיקאית רפואית שתאבחן את הבעיה ותתאים לך תכשירים המתאימים ספציפית לעורך.
בהצלחה, אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)