עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    יוליה
    29/01/2011

שלום,

השאלה שלי היא בנוגע להורדת שיער באינפרא אדום.. אני מניחה שהפורום לא הכי תואם, אבל אני סומכת על התייחסות בכל זאת כי זה תחום שנכנס גם אצל הקוסמטיקאיות שמבצעות זאת (גם הפרא-רפואיות).

סיימתי סדרה של 12 טיפולים להורדת שיער באינפרא.
    חשבתי שפה זה נגמר (אחרי כשנה וקצת!) .. אבל המטפלת אמרה שאני צריכה לחזור כל 3 חודשים כדי לשמר את זה.

יש לי כמה שאלות בנוגע לזה :
    1. האם באמת צריכים להמשיך להגיע כל 3 חודשים לעוד טיפולים או שזאת עוד דרך "לשמר" לקוח......?
    2. בין הטיפולים שהייתי עושה, הייתי מגלחת את האיזור בחופשיות בידיעה שזה לגיטימי (לפי המטפלת) - האם עכשיו אנ יצריכה להפסיק לגלח כי הפסקתי את הטיפולים השוטפים ?
    (אחד מהמקומות שעשיתי זה הידיים...אני מפחדת שאם אגלח שם עכשיו, זה יהרוס את כל הטיפולים שעשיתי)

מה אני אמורה לעשות ?

תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• הסרת שיער חשוב לקרוא ולהבין

אורית בן יהודה
    30/01/2011

הי אסתי ברוכה הבאה לפורום.

בנושא שאלתך כבר כתבתי רבות בפורום, אין דבר כזה הסרת שיער לצמיתות .טיפולי הסרת שיער באינפרא אדום/ipl ליזר אולטרא סאונד ,כאשר הם נעשים במכון מסודר אצל בעל מקצוע המבין את לעומק את תהליך צמיחת השיער התלוי בגורמים רבים , הגורם העיקרי המשפיע על צמיחת השיער היא המערכת האינדרוקרנית(כל הבלוטות בגוף האחראיות על הפרשת הורמונים ) של כל אדם , לכן מטפל מקצועי יתשאל כל מטופל ובמידת הצורך ישלח את המטופלת לבירור הורמונלי, חשיבות רבה יש לשיחה מקדימה עם המטופל ולתיאום ציפיות!
    חשוב שכל מי שמבצע טיפולי הסרת שיער יהיה בעל ידע ויסביר למטופל מדוע לא ניתן להבטיח הסרת שיער במס טיפולים נקוב.
    חשוב לדעת שבכל טופס הסכמה לטיפולי הסרת שיער כתוב בפירוש שהסרת השיער שונה ממטופל למטופל וכן באזורי הגוף השונים .
    חשוב לדעת שבאזור הרגליים מפשעות ובתי שחי יש את התוצאות היפות ביותר כ80% מהשיער הקיים (התוצאות יפות יותר ככל שהאשה מבוגרת יותר) .
    חשוב לדעת שישנם אזורים הורמונאליים בהם יש צורך ביותר טיפולים
    בכל טופס הסכמה להסרת שיער כבר מספר שנים רשום בפירוש "שלאחר סדרת טיפולים יש לבצע טיפולי תחזוקה על השיער הנותר"
    מנסיון המרווחים בין טיפולי התחזוקה משתנים מאדם למשנהו אחד יצתרך כל 3-4 חודשים טיפול ואחר פעמיים בשנה או בכלל לא והכל תלוי בטיב הטיפול בגיל המטופל ובאזור המטופל.
    תרופות מסיומות הגורמות לשיעור ייתר , הריון טיפולי פוריות , שינויים וחוסר איזון בבלטות
    למשל הפרעה בבלוטת המגן שמתפתחת ועוד.. ואפילו מצבים של מתח נפשי עלולים אצל אנשים מסויימים לגרום ליצירת זקיקי שיער חדשים בעיקר באזורים הורמונלים עקב הפרשת הורמונים מבלוטת יותרת הכיליה ויש עוד המון סיבות.
    לכן הדגשתי את חשיבות תיאום הציפיות.
    לסיכום התוצאות המתקבלות בהסרת שיער הן יפות כאשר הטיפול נעשה ביסודיות ובמקצועיות, כפי שכתבתי אזורים מסויימים מגיבים יפה אחרים , ידיים במקרה כמו שלך. דורשים יותר טיפולים.

הערה חשובה למקרה שלך, כתבת שעברת 12 טיפולים בשנה וקצת. לשם הצלחת טיפולי הסרת שיער יש לקבוע את הטיפולים (בגוף) בתחילה כל חודש חודש וחצי ובשלב מתקדם יותר כל חודשיים- כאשר הצמיחה היא מועטה יש להרחיק יותר את זמן הטיפול ולאפשר ליותר שיער
    לצמוח כדי להפיק את המירב מהטיפול.
    חשבון פשוט 12 טיפולים אמורים להערך במידה ואין בעיות הורמונליות על פני כשנתיים.

לסיכום , מומלץ למצוא מקום אמין להמשך טיפול, ניתן גם לשלם על כל טיפול בנפרד
    לא מומלץ לגלח בלי לסיים את התהליך, שיער שלא ניתן להסיר בליילר או אינפרא כאשר הוא הופך לדק ושקוף או כמעט בלי פיגמנט,יש להמשיך את התהליך לא במכשירים העובדים על אנרגייה אופטית (אור) יש להמשיך את התהליך ע"י מחט חשמלית-אפלצייה או selectif pro- אולטרא סאונד המסיר שיער ללא קשר לעוביו או צבעו.

האם כל הכתוב לא הוסבר לך בזמן רכישת הטיפולים?
    האם קראת וחתמת על טופס הסכמה לטיפול ?

בברכה, אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

יוליה
    30/01/2011

לצערי הלכתי למכון שבדיעבד הבנתי שבעיקר מחפש כסף.
    בגלל זה אני מתייעצת פה לגבי המשך הדרך שלי.
    עשיתי גם ברגליים - ואני מרוצה.. הרי זה לא איזור שאני באמת מצפה לא לגלח לעולם.
    הצמיחה שם נהייתה איטית מאוד. אז זה בהחלט מספק אותי.

הדבר היחידי שאני לא יודעת מה לעשות לגביו זה הידיים עכשיו.
    הרי אני אמורה לחכות 3 חודשים עכשיו עד טיפול התחזוקה הראשון.
    ואני לא רגילה לא לגלח בכלל.... הרי יש צמיחה עם קרחות.
    אני לא יכולה להשאיר את זה ככה.

לא יודעת מה לעשות. ואם לגלח או לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

אורית בן יהודה
    31/01/2011

היי אסתי, במקרה ואת ממשיכה
    להסיר שיער בידיים ע"יי IPL T, את יכולה לגלח ללא חשש, או לחילופין למרוט בשעווה במקרה זה יהיה עלייך להמתין עד שכל השיער יצמח חזרה.
    ורק אז לגשת לטיפול הסרת השיער וזאת כדי להפיק את המירב מהטיפול.
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו