סימנים אדומים סגולים מתחת לעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימנים אדומים סגולים מתחת לעיניים
    רחל
    06/02/2011

שלום
    אני בת 20, בדיקות דם תקינות, אוכלת בריא ומתעמלת כל יום.
    בחודשים האחרונים הופיעו לי סימנים אדומים/סגולים מתחת לעיניים, לרוב הם בצבע סגלגל.
    אשמח לקבל טיפול, הצעה, הפנייה, עזרה כלשהי שלא כוללת איפור, על מנת להפתר מהסימנים הללו.
    אני נואשת להעלימם.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עדיין מחכה לתשובה.

r
    14/02/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימנים אדומים סגולים מתחת לעיניים - תגובה

רחל סיטבון
    16/02/2011

שלום רחל וברוכה הבאה לפורום.

ראשית תמשיכי בדרכך הבריאה.
    האם כוונתך לכהויות מתחת לעיניים או כתמים כתמים.

אם כוונתך היא לכהויות יש מס' סיבות להיווצרותם ואחת מהן היא גנטיקה. כלומר אם אחד מהורייך או שניהם סובל מכהויות הסיכויים לילדים עם אותה תופעה הם גדולים. עוד גורמים כמו חוסר שינה, כתמים שונים יכולים להעיד על מצבים במערכות פנימיות ועוד...

את קצת צעירה מידי לסימנים מתחת לעיניים בעיקר וטענתך היא שהם יצאו לאחרונה ולא חלפו. מציעה לעבור בדיקת רופא. תפני לרופא המשפחה והוא יעשה את השאר.

בהצלחה

רחל סיטבון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אנונימית
    20/02/2011

ערכתי בדיקת דם מקיפה, והכל תקין. אני מקפידה על אורח חיים בריא מכל בחינה.
    אני יודעת שזה נגרם לי עקב אלרגיה, אך הגורם לארלגיה כבר לא בקרבי, אך הסימנים לפעמים חוזרים. מדובר במן צבע אדום/סגלגל.
    אני מנסה לבודד ולהוריד כל מיני מוצרים שגורמים לי לכך, אך לא מצליחה לדעת בברור מה גורם. יש ימים שזה חזק יותר, ויש ימים פחות.

האם מצב נפשי גם יכול לגרום לכך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו