פיגמנטציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיגמנטציה
    מיכל
    14/02/2011

שלום אורית

יש לי תינוקת בת שנה אותה הנקתי עד לפני שלושה חודשים. לצערי "בורכתי" בבעיית הפיגמנטציה שכצפוי החמירה בהריון. עד כה לא טיפלתי בעניין בשל השינויים ההורמונאליים הנובעים מההנקה. לאחרונה ביקרתי אצל קוסמטיקאית שהמליצה לי למרוח חוצמה גליקולית 10% וסרום ויטמין C לסירוגין לפני השינה. קוסמטיקאית אחרת הציעה לי (מודה שכבר קניתי חומרים) להשתמש לסירוגין ברטין A (כי אני חייבת מיום לדבריה) ובקרם גליקמן שמונה אחוז לסירוגין. היא אומרת שבנוסף לפיגמנטציה העור שלי נורא יבש. האם הטיפול הזה נכון לטעמך? ( עד כמה שאת יכולה לומר בלי להסתכל על העור שלי)האם אפשר לוותר על קרם כלשהו? כמה זמן להמשיך בטיפול?

תודה מראש \מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיגמנטציה

הוספת תגובה

• פיגמנטציה - תגובה

רחל סיטבון
    16/02/2011

שלום מיכל וברוכה הבאה לפורום

משפחת הרטינים הינה הקבוצה בעלת השפעה הגבוהה ביותר על כתמי פיגמנטציה.
    חשוב לדעת בזמן השימוש ברטינים חובה להשתמש במקדמי הגנה. סרום ויטמין C תמיד נפלא (גם הוא מבהיר אך ההשפעה היא מינורית) בשימוש יומיומי יותר בגלל נוגדי החימצון הקיימים בהם.
    לידיעה, ישנם טיפולים רבים וטובים להבהרת כתמים ואחד מהם הוא מכשירי IPL ולייזרים. התוצאות מדהימות.
    ממליצה להיכנס לקוסמטיקאים או מכון המחזיק את אחד ממהמכשירים לעיל ולבדוק את האפשרויות.

בהצלחה רחל סיטבון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו