עיגולים מתחת לעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיגולים מתחת לעיניים
    יונית
    20/02/2011

שלום אורית,
    אני בת 30 ויש לי מתחת לעיניים נקודות לבנות קטנות שאמרו לי שזה בלוטות שומן שלא התנקז. רופא עור אמר לי בעבר שאין שום דרך להסיר אותם כי הם תמיד יחזרו. רציתי לדעת האם יש דרך להיפטר מאותן נקודות מציקות? מהי שיטת הטיפול המתאימה כדי להסיר אותם? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיגולים מתחת לעיניים

הוספת תגובה

• עיגולים מתחת לעיניים - תגובה

רחל סיטבון
    25/02/2011

שלום יונית וברוכה הבאה לפורום.

השומנים הקטנים מתחת לעיניים כמו כל שומן מסוג זה המתביית בעור שלנו, ניתן להסרה ולאחר תקופה מסויימת בלוטות החלב מתאזנות וממלאות שוב את התוכן. הסיבה לכך כמו כל המערכות בגופנו: הגוף נוטה לאזן את עצמו. כלומר ברגע שאנו מנקזים את השומן החיישנים בעור שלנו מזהים זאת ודואגים למלא את החסר. לשם כך נועדו טיפולים קוסמטיים וכידוע טיפולים קוסמטיים נעשים לעתים קרובות.

בהקשר לאותו נושא אך מהפן הרפואי, שומנים תחת העיניים מעידים (לא תמיד)על כולסטרול. רצוי לגשת לרופא ולבקש בדיקת דם פשוטה.

בהצלחה

רחל סיטבון
    052677522

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיגולים מתחת לעיניים - תגובה

אורית בן יהודה
    27/02/2011

הי יונית ברוכה הבאה לפורום.
    התופעה שאת מתארת נקראת מיליה ניתן לטיפול מוצלח אצל קוסמטיקאית מנוסה, נכון לאחר תקופה המיליומים יחזרו ואז יש לחזור על הטיפול.
    בכל מקרה חשוב שקוסמטיקאית רפואית תראה אותך , אבחון על גבי הפורום אינו מספיק.
    הצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו