מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיגולים מתחת לעינייםיונית20/02/2011
שלום אורית,
אני בת 30 ויש לי מתחת לעיניים נקודות לבנות קטנות שאמרו לי שזה בלוטות שומן שלא התנקז. רופא עור אמר לי בעבר שאין שום דרך להסיר אותם כי הם תמיד יחזרו. רציתי לדעת האם יש דרך להיפטר מאותן נקודות מציקות? מהי שיטת הטיפול המתאימה כדי להסיר אותם? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיגולים מתחת לעיניים - תגובה
רחל סיטבון25/02/2011שלום יונית וברוכה הבאה לפורום.
השומנים הקטנים מתחת לעיניים כמו כל שומן מסוג זה המתביית בעור שלנו, ניתן להסרה ולאחר תקופה מסויימת בלוטות החלב מתאזנות וממלאות שוב את התוכן. הסיבה לכך כמו כל המערכות בגופנו: הגוף נוטה לאזן את עצמו. כלומר ברגע שאנו מנקזים את השומן החיישנים בעור שלנו מזהים זאת ודואגים למלא את החסר. לשם כך נועדו טיפולים קוסמטיים וכידוע טיפולים קוסמטיים נעשים לעתים קרובות.
בהקשר לאותו נושא אך מהפן הרפואי, שומנים תחת העיניים מעידים (לא תמיד)על כולסטרול. רצוי לגשת לרופא ולבקש בדיקת דם פשוטה.
בהצלחה
רחל סיטבון
052677522* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיגולים מתחת לעיניים - תגובה
אורית בן יהודה27/02/2011הי יונית ברוכה הבאה לפורום.
התופעה שאת מתארת נקראת מיליה ניתן לטיפול מוצלח אצל קוסמטיקאית מנוסה, נכון לאחר תקופה המיליומים יחזרו ואז יש לחזור על הטיפול.
בכל מקרה חשוב שקוסמטיקאית רפואית תראה אותך , אבחון על גבי הפורום אינו מספיק.
הצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)