החיים אחרי האינפרא..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החיים אחרי האינפרא..
    יוליה
    21/02/2011

שלום !

עשיתי 12 טיפולי אינפרא ברגליים, ידיים ומפשעה - ואני די מרוצה מהתוצאות.
    הצמיחה נורא איטית אחרי גילוח וכבר אין לי נק' שחורות בעור כמו שהיה לי בעבר.. (הבנתי שזה בגלל שהיו לי שערות עבות שגם אחרי גילוח רואים נקודה שחורה מתחת לעור כביכול.. מקווה שאת מבינה)

הבעיה היא שאני מפחדת שאני נמצאת באופוריה כלשהיא שככה זה יהיה לתמיד.

1. האם אני יכולה להמשיך לגלח את האיזורים הנ"ל מידי כמה ימים כפי שעשיתי בין הטיפולים?
    2. מה יקרה אם אגלח כל כמה ימים ? האם הצמיחה הקשה עם הנק' השחורות יחזרו ?
    3. מידי פעם אני עושה עם מכונה, אבל צריכים לחכות לצמיחה.. =/

הקוסמטיקאית ממליצה לתחזק את זה כל הזמן.. אבל אני לא יודעת עד כמה זה נכון - כי עם כל הכבוד, אני בטוחה שהיא תשמח לחוזה תמידי ביננו סה"כ.

אני לא יודעת מה לעשות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החיים אחרי האינפרא..

הוספת תגובה

• החיים אחרי האינפרא.. - תגובה

רחל סיטבון
    25/02/2011

שלום יוליה וברוכה הבאה לפורום.
    ראשי שמחה לשמוע שאת מרוצה מהתוצאות ונאחל לך שהן תהיינה כמה שיותר לטווח ארוך. חשוב לדעת, כל דבר הקשור בגוף האדם אינו לנצח, אנו נתונים לשינויים ולמשפיעים רבים, כד שדברים עוד כנראה ישתנו.
    בעיניין התחזוקה הקוסמטיקאית שלך צודקת וזו הדרך הנכונה. אחת לכמה זמן מתעוררי זקיקים שבמהלך הטיפול היו רדומים וצריך להרוס אותם. אז אם תהיה לך התעוררות שכזאת תצרי קשר עם הקוסמטיקאית לקביעת תור לטיפול תחזוקה וכך תצליחי לשמר את המצב הקיים שהינך מרוצה ממנו.

אם סיימת את הטיפולים את יכולה להסיר שיער בכל דרך שנוחה לך.

בהצלחה
    רחל סיטבון
    0526775522

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה.. אבל

יוליה
    25/02/2011

מה שרציתי לוודא זה שגילוח לא "הורס" את מה שהגעתי אליו עד עכשיו.
    הרי ידוע שגילוח מחזק את השערה והופך אותה לעבה בכל פעם.

אז האם זה אינו סותר את העובדה שאני מנסה לשמר את התוצאות של האינפרא ?

תודה רבה ושבת שלום !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

יוליה
    27/02/2011

אודה למענה.. כל יום שעובר אני מרגישה שאני הורסת לעצמי את התוצאות :-(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער -טיפולי תחזוקה

אורית בן יהודה
    14/03/2011

היי יוליה,
    רחל ענתה לך על השאלה וכמו שרחל כתבה לך גופנו מצמיח לעיתים זקיקי שיער חדשים
    לכן חשוב מאוד מידי מספר חודשים לאחר הסרת שיער מוצלחת כל שתהייה לעבור טיפול תחזוקה . לא ציינת את גילך חשוב לדעת שככל שאשה צעירה יותר היא תזדקק ליותר טיפולי תחזוקה וההפך.
    כל עוד את ממשיכה עם טיפולי תחזוקה רצוי לא למרוט את השיער עם שעווה אלה לגלח כך כל זקיקי השיער יהיו בתוך העור כאשר תגיעי לטיול חוזר, תדירות טיפולים אלו שונה מאדם לאדם התייעצי עם הקוסמטיקאית שלך.
    שעווה תעשי רק במידה שאינך מעוניינת לעבור טיפולי תחזוקה .

מבחינה מקצועית חשוב שתדעי שטיפולי התחזוקה מומלצים בכל מקום המבין את אופן צמיחת השיער.בהצלחה, אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו