משחת "אמלה" לפני טיפול פנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משחת "אמלה" לפני טיפול פנים
    דניאל
    01/03/2011

שלום שמי דניאלה, ויש לי עור רגיש, ממש רגיש.
    אני ממש סובלת בטיפולי פנים בשלב הוצאת השחורים, וזה קרה לי כבר אצל לפחות 6 קוסמטיקאיות שונות. לטענתן אין מה לעשות, כיוון שהן ניסו את כל השיטות לחימום העור וההתפחה לפני הוצאת השחורים, והתהליך עדיין נשאר כואב.

רציתי לדעת האם אפשר למרוח את משחת "אמלה" (קראתי עליה קצת כאן בפורום) או משחה אחרת, לפני טיפול פנים כדי קצת להקל עלי את הסבל (זה ממש כואב, ואני על סף דמעות בסוף הטיפול).
    יש לציין שאני עושה טיפול פנים כל חודש.

תודה מראש
    דניאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• משחת "אמלה" לפני טיפול פנים - תגובה

אורית בן יהודה
    03/03/2011

היי דניאלה ברוכה הבאה לפורום.
    לא מקובל למרוח משחות אלחוש לפני טיפול ואין צורך בכך כאשר את מטופלת במכון המודע לרגישות הייתר שלך.
    מה גם שהשפעת האלחוש פגה די מהר כ20 30 דקות לאחר הסרתה, בטיפולי פנים זמן זה
    מנוצל לניקוי פנים ראשוני פילינג והנחת חומרי הטפחה לריכוך פני עור, כך שעד שתגיעי לשלב הניקוי העמוק השפעת חומר האלחוש תפוג.
    לדברייך כבר ביקרת אצל 6 קוסמטיקאיות שונות ועדיין סובלת מאוד מהטיפול,דבר שלא אמור להיות, יתכן ואת סובלת מסף כאב נמוך ורגישות ייתר.
    חשוב לציין ששימוש בחומרים קרטוליטים מקלפים/ממיסים כטיפול קבוע בבית , יקטין את הפרשת החלב ואף יקל על ניקוז השחורים בזמן הטיפול,ביצוע ע פילינג לפני תהליך ההטפחה בנוסף לשימוש בחומרים קרטוליטים יקל עלייך מאוד ויתכן ויתן מענה לרגישותך הגבוהה.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה בעייתי

דניאל
    03/03/2011

כל מה שהמלצת לי כבר נעשה...

האם יש אולי שיטת התפחה מיוחדת לאנשים בעלי עור רגיש כמוני?
    האם יש אולי משחה אחרת שיכולה לאלחש לזמן ממושך יותר?

אורי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהה ועוד משהו

דניאל
    03/03/2011

קראתי באתר של ברית מילה, שרצוי למרוח את המשחה כ60-90 דק להשפעה מיטבית (זמן ארוך יותר ממה שציינת) עם כיסוי בניילון על האיזור.

אני פשוט יותר ממש סובלת, וההייתי שמחה לנסות לחשוב קצת "מחוץ לקופסא" ולנסות לעזור לי....

דניאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול פנים במינימום כאב

אורית בן יהודה
    13/03/2011

דניאל היי,
    אינך יכולה להקביל מריחת "אמלה" על עורלת התינוק לפני ברית מילה למריחת אמלה על עור הפנים, עור העורלה שונה לחלוטין מעור הפנים וכן זמן השפעת משחות האלחוש.
    בתשובתי הקודמת ציינתי את חשיבות הכנת העור בצורה נכונה לפני הניקוי העמוק:ביצוע פילינג תהליך הממיס את התאים המתים ואת הדבק הבין תאי ומאפשר לחומרי ההטפחה המונחים על העור לחדור ביעילות אל העור , פעולות אלו מקלות משמעותית על ניקוז הקומודנים וכך ניכוז הקומודונים קל מאוד וללא טראומה ובמינמום כאב.
    בהלצחה, אורית בן יהודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו