אקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה
    פלורנטין
    02/03/2011

ביתי בת 18 בעבר טופלה במינוציקלין לטיפול באקנה וזה עזר לה אחרי שנה הופיעו שוב פצעים חדשים המצב החמיר וכרגע התחלנו טיפולים אצל קוסמטיקאית עם מוצרים של חברת דרמלוגיקה וטיפול באייפי אל אני שואלת אם יכול להיות שאחריי כמה פעמים של ניקוי הפנים יכול להיות שהמצב יחמיר ואם המכשיר אומנם יעזור קרן אור אנא תנו לי תשובה אנחנו אובדיי עצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה

הוספת תגובה

• אקנה - תגובה

אורית בן יהודה
    03/03/2011

היי ברוכה הבאה לפורום.
    מצב האקנה אמור להשתפר לאחר מספר טיפולי פנים וטיפול בקרן אור ולא להחמיר.
    אנטיביטיקה היא לא פתרון ארוך טווח לאקנה, אקנה היא מחלת עור המושפעת מאוד מחוסר איזון הורמולאלי, אני מאוד ממליצה במקרים קשים להתייעץ עם גניקולוג ובמקרה הצורך לשלב טיפול הורמונאלי אשר יקטין את הפרשת ההורמוניים הטטרוגנים הגורמים לאקנה. לשאלתך טיפול באור- IPL או אחר עוזר בתנאי שנעשה שימוש באור כחול באורכי גל של כ420-450 ננומטר, טיפול באורכי גל אלה יוצרים פעולה פוטוטקסידית בחיידק האקנה ועוזרים בריפוי הפצעים , כפי שכתבתי במידה והאקנה קשה במיוחד לגשת לגניקולוג במקביל.
    שילוב טיפול רפואי מתאים יחד עם טיפול באקנה קשה הוא הפתרון המנצח.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו