אפילציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפילציה
    רחל
    06/03/2011

שלום,
    התחלתי ביום שישי פעם ראשונה טיפול אפילציה באיזור פאות הלחיים.
    יש לי כמה שאלות:
    1. היום, יומיים אחרי, יש לי נקודות קטנות עם גלדים קטנים עליהם. האם זה בסדר? (כי ממה שקראתי בפורום הזה לא צריכים להיות פצעונים אלא אדמומיות, אכן?)
    2. ביום של הטיפול הבנתי שאסור שמים או כל דבר אחר יבוא במגע עם עור הפנים. האם יום למחרת כבר מותר להתמש בתכשירים הקוסמטים הרגילים שלי? (סבון, מי פנים, קרם לחות וקרם הגנה).
    3. מה אפשר לעשות על מנת למזער כמה שאפשר את הופעת הפצעונים? קיבלתי מהאפילטורית קרם בצבע בז' שממה שהבנתי ממנה יש בו בין היתר שמן עץ התה וזעטר..

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפילציה

הוספת תגובה

• אפילציה - תגובה

אורית בן יהודה
    13/03/2011

הי רחל ברוכה הבאה לפורום.
    גלדים קטנים לאחר אפילציה הוא מצב שכיח, הטיפול הטוב ביותר לאחר הסרת שיער במחט חשמלית/אפילציה המאפשר לעור להתחדש ואם אכן מופיעים גלדים גורם להנשלה מהירה של תאי העור המתים (הגלדים) הוא מריחה של אחת משתי משחות שהמלצתי עלהם פעמים רבות על גבי הפורום וניתנות לרכישה בכל בית מרקחת" ויטה מרפן" או "בפנטן+", כדי למזער נזקים מרחי אחת משתי המשחות כ 3 פעמים ביום
    הן עדיפות על קרמים קוסמטים וזולות מאוד לרכישה.
    ביום לאחר טיפול האפילציה מומלץ למרוח שכבה דקה של אחת המשחות המומלצות ומעל את יכולה למרוח בבטחה תכשירים קוסמטים והחשוב ביותר קרם הגנה.
    אני מסייגת בזאת תכשיריפ פעילים מאות על בסיס חומצות, תכשירים אלו אין להניח על האזור המטופל עד שהעור נרגע לחלוטין.
    בהצלחה, אורית בן יהודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו