שאלה האם כדי לרכוש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה האם כדי לרכוש
    ענת24
    07/03/2011

מצאתי מכשיר דרמה רולר או משהו כזה, אני כרגע בארה"ב אז אני חושבת לירכוש אותו הבעיה שאני לא מספיק מבינה אנגלית ואין לי את מי לישאול.
    מעולם לא היו לי הרבה פיצעי בגרות, וגם עכשיו יש לי רק קצת ליפני הווסת החודשית אבל לתדהמתי יש לי המון חורים כניראה מפצעים שפיצצתי בעבר.
    האם המכשיר הזה יעלים את זה?
    ואם כן איזה סוג?
    1.0? וכמו כן אולי אפשר לקבל עצה על קרם שעלי ליקנות עם המכשיר?
    אני לא יכולה לישאול קוסמטיקאית או רופאת עור כי אני בחול ואין לי מושג מה הם דוחפות לי פה כשאני שואלת קוסמטיקאית מקומית... בבקשה עיזרו לי
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה האם כדי לרכוש

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי???

ענת24
    09/03/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש גם בארץ

ריטה מור זבולון
    10/03/2011

אני ממליצה לך לכשתחזרי לארץ שתעשי את זה באופן מסודר אצל קוסמטיקאית שמתמחה בעניין. לא עושים רק עם רולר בבבית ,חייב לעשות בשיתוף עם טיפולים אצל קוסמטיקאית והדרכה מדוייקת וכמובן עם תכשירים המותאמים לך בלבד. אם את בחול ובמיוחד שאת לא מבינה את השפה אני לא ממליצה לך, בכל מקרה אם את מתעקשת אז רק תוודאי שזה נמכר באריזה סטרילית בוואקום זה חשוב, בהצלחה ותחזרי בשלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו