שעווה בזמן רוקטאן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעווה בזמן רוקטאן
    liel
    13/03/2011

אתמול עשיתי שעווה בגבות אצל הקוסמטיקאית, לא ידעתי על כך שאסור לעשות שעווה בזמן לקיחת הרוקטאן .
    מה שקרה שחתיכת עור שלי התקלפה ויש לי אדום חזק שם.. זה נראה כמו דם יבש :( *צילמתי תמונה * ואני מפחדת שזה יישאר לי לצלקת :(
    יש מצב שזה ייקרה ? מה אני יכולה לעשות כדי למנוע את זה ?
    או שזה כבר זו צלקת ? : (

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעווה בזמן רוקטאן

הוספת תגובה

• גבות בחוט

ריטה מור זבולון
    13/03/2011

בעט לקיחת כל נגזרות ויטמין A ובינהם רוקוטאן העור אכן רגיש מאוד ולכן אסור לעשות שעווה בכל חלקי הגוף ובפנים בפרט. מאוד חשוב להגן על הפנים וגוף עם קרם הגנה טוב. בתמונה לא רואים את עומק הפציעה, ככל שפצע עמוק יותר כך הסיכוי לצלקת גדל. אני ממליצה לך לשים קרם שנקרא "רדיאפן" שמזרז חלוקת תאים וטוב לכויות. כמובן מאוחר יותר לא לקלף את הגלד אלא לתת לו ליפול לבד. להקפיד על קרם הגנה. ובפעם הבאה לעצב גבות בחוט בעדינות.
    החלמה מהירה ובהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה.. ועוד שאלה קטנה

liel
    14/03/2011

אם אני ישים את זה 3 ימים אחריי זה עדיין יעזור לדעתך ? פשוט זה בפנים וזה מאוד בולט.. היום זה נהיה יותר בצבע חום ומרגישים פסים כאלה זה נקרא שיפור או שזה מחמיר ?
    תודה על השם של המשחה אני בטוח ייקח אותה :]
    רופא עור יעזור לזה ? הזמנתי תור למחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה.. ועוד שאלה קטנה - תגובה

אורית בן יהודה
    16/03/2011

היי ,
    התופעה שאת מתארת נקראת בשפה מקצועית "קרוסטה" העור מרפא את עצמו ויוצר גלד האמור ליפול ומתחתיו יבנה עור חדש.
    וכן זה תהליך ההחלמה אחריו יבוא השיפור.
    כמו שריטה כתבה לך מאוד חשוב לא לגרד/ לתלוש לאור העובדה שאת נוטלת רואקוטאן ובכלל.
    לעידוד יש לזכור שלעור יש יכולת חידוש וריפוי מדהימה.
    בהצלחה,
    אורית בן יהודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו